Silvia D\'Anjou photo
Droom van: Silvia D\'Anjou
 • 193 Donaties
 • € 5.806 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Chris

  Unieke plek in Nederland, heb er pas één keer mogen komen maar hoop er nog vele mooie tijden te beleven. Heel veel succes met de wederopbouw!

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Ascon & Anne-Marie

  The Show must go on!

  8 maanden geleden
 • € 35 Door: Marc Champavert

  Beste woodstock , the best place to be !! iedere jaar ben ik erbij en dit jaar wil ik ook niet missen ,zo geef ik graag , heb ik zelf een grote brand meegemaakt en weet het voel om alles te verliezen !! heel veel sterkte aan Steef en woodstock crew ,,,)-:

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  8 maanden geleden

Help Woodstock met de opbouw

Help Woodstock met de opbouw image
Wie kent Woodstock69 niet in Bloemendaal? Nederlands meest favoriete plekje is in rook opgegaan op 18 januari 2016. De opslag waar alles stond, is in de brand gevlogen. Er is niets meer dus we gaan Woodstock helpen met de opbouw. Draag je Woodstock en de crew een warm hart toe? DONEER dan wat je kan missen en help!

De opening is 25 maart, maar zonder spullen geen Woodstock. Geld van de verzekering kan misschien nog even duren. Ja ze hebben een brandverzekering, maar dit is om onze steun te laten zien. Zou jij ook waarderen toch als jouw huis was afgebrand?

De verbrande spullen krijgen we niet meer terug, maar herinneringen blijven en samen staan we sterk.

Dus wil je meehelpen aan de wederopbouw van Woodstock?

Doneer dan wat je kan missen, om de eigenaar Steef te helpen, bij te dragen aan een nieuwe en bijzondere plek te creëren waar we allen weer vollop van kunnen genieten.

Alle beetjes helpen. Dus deel dit bericht met je vrienden en kennissen!

Het geld gaat gedoneerd worden aan de eigenaar van Woodstock en dat is Steef. Dit is een extra steun van de klanten van Woodstock aan hem, om hem te helpen met een snelle opbouw. Hij kan zelf beslissen wat hij er voor aanschaft, zoals meubels of decoratie.

Wil je hulp aanbieden op wat voor manier dan ook mail dan naar Woodstock zelf :wederopbouw@woodstock69.com

Bedankt!

Uitgelicht