Ron de Graaff photo
Droom van: Ron de Graaff
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 275 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Geld nodig voor onze James

Geld nodig voor onze James image
Mijn naam is James en ik ben een Basset Griffon Vendeen. Ik heb helaas epilepsie en wil een donatie vragen omdat ik elke dag medicijnen nodig heb om aanvallen te onderdrukken. Ook voor meerdere bloedonderzoeken en scans kan ik uw donaties goed gebruiken.

Woef waf, mijn baasjes hebben het er maar druk mee. Angst aanvalletjes en af en toe een zware aanval waardoor ik begin te klappertanden, van de wereld ben en met mijn lichaam ga shaken. De eerste aanvalscluster waren er 20 achter elkaar en de dierenarts heeft mijn leven gered. Daarom moet ik nu medicijnen slikken en waarschijnlijk mijn hondenleventje lang. Door de eventuele bijwerkingen gaat de dierenarts regelmatig mijn bloed testen vanwege mijn leverwaardes.

Ik bezorg mijn baasjes vaak angstige momenten als ik zo'n aanval heb maar gelukkig is er altijd het vrouwtje die van alles probeert om mij erbij te laten blijven. Mijn hondenvraagje is dan ook of u een donatie wilt doen want door de medicijnen en alles zitten mijn baasjes momenteel in zwaar weer zou je kunnen zeggen.

Bij voorbaat dank en een poot en kwispel van James.

Uitgelicht