Anne van de Laar photo
Droom van: Anne van de Laar
 • 2 Donaties
 • € 10 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Yvon

  Mooie droom, Anne!

  9 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Omdat alle creaties een mooi leven verdienen. Moge Allah jullie helpen bij het bereiken van dit mooie doel!

  11 maanden geleden

Onderdak voor dieren.

Onderdak voor dieren. image
Mijn droom is onderdak voor dieren in de strenge winter in Turkije. Sinds enige tijd volg ik een man op Facebook die in zijn eentje zorgt voor talloze zwerfdieren. Van bij elkaar geraapt hout maakt hij simpel onderdak voor de dieren waaronder vele puppys.

Mijn droom is deze man een duwtje in de rug te geven zodat hij steviger hout voor de hokken kopen kan, medicijnen voor de dieren kopen kan, en een vooraadje voer kan inslaan. Ik heb nog een wens, en dat is de honden neutraliseren.

Dat is ook de reden dat ik geen einddatum heb gegeven bij mijn droom, ik laat dit graag open. Wellicht zijn er mensen die samen met mij deze droom willen waarmaken.

Wilt u met eigen ogen zien wat deze man allemaal doet voor de dieren, bekijk dan zijn FB pagina. https://www.facebook.com/ismail.bolat.37

Ik hoop dat met uw hulp mijn droom een beetje waarheid kan worden.

26-01 2016 Vandaag een triest verhaal op de fb site van Ismael........steun hem in zijn goede werk aub.

Veel dieren leven op de vuilnisbelt waar ze voedsel bij elkaar scharrelen. Ismail voert de dieren bij anders zou er geen dier in leven blijven. Geld voor sterilisatie is er ook niet, er worden bijna dagelijks puppys geboren op de vuilnisbelt.

Het is een schande dat de Turkse regering zo in gebreke blijft en hier geen vorderingen mee maakt. Het zijn de lokale hulporginisaties die als enige nog wat doen voor deze dieren. Alstublieft, steun ze, steun Ismail bij zijn goede werk. Ik kan niet genoeg benadrukken om zijn site eens te bekijken, zijn dagelijkse zorg voor al deze dieren.

Ismail is afhankelijk van donaties en giften. Help hem, help hem de dieren helpen, steun als u daartoe in staat bent.

Tesadüf gordum kangal. Yasli atılmış ve ahırların köpekleri bogmus yarası çok durumu ağır veteriner bekliyorum şuan arabada yatıyor yarali.

Uitgelicht
Huwelijksreis image

Huwelijksreis

 • 348%
 • € 5.000 Doel droom
 • -