Nikita photo
Droom van: Nikita
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 20.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Hoop op een nieuw begin.

Hoop op een nieuw begin. image
Een heleboel geld en een kreet om hulp. 26 jaar ben ik nu, met een lieve hond, een eigen huis, me moeder en me oma. Mijn "droom" kost veel geld, dat komt omdat ik hoge schulden heb door het overlijden van mijn vader. Nu zit ik vast en weet ik geen andere weg dan deze om uit het dolhof te komen.

Nooit gedacht dat juist ik degene zou zijn die om geld vraagt. Notabene aan wildvreemde mensen, op een site waar de wereld het kan zien... Maar ik zie geen andere oplossing meer.

Het begon toen mijn vader overleed in 2012. In het eerste jaar ging alles goed, ik heb niet meer gehuild, ging samenwonen, maar na dat jaar kwamen er brieven binnen van hele hoge rekeningen van mijn vader. Wat blijkt... Als je een rekening betaald van de overledene accepteer je automatisch de erfenis. Alles op alles heb ik gezet om te proberen de rekeningen te betalen. Maar het werd alsmaar hoger, ik had een wajong uitkering, woonde niet meer samen, steeds minder geld en ik kon het allemaal niet meer aan. "Ik geef het op, ik kan niet meer!" Zei ik tegen me moeder toen ik erachter kwam dat ze weer depressief is en er niet voor mij kon zijn. Dus heb ik mezelf opgeraapt en ben ik hulp gaan zoeken voor mij en mijn moeder. Maar ik ben nu echt op...

Al 22 jaar therapieën, gesprekken, instellingen, internaten, gemeentes, tehuizen.... maar nog nooit heeft iemand een traject met mij afgemaakt en nu ben ik 26 jaar, geestelijk kapot, lichaamlijk kapot en het enige wat ik wil is zo snel mogelijk van mijn schulden af zodat ik een leven krijg.

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

  • 209%
  • € 25.000 Doel droom
  • -