Thirza Veenstra photo
Droom van: Thirza Veenstra
 • 13 Donaties
 • € 435 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Erik

  Heel veel plezier Thirz!

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Tante Ineke

  Geknipt in Schipborg. Mooi dat je aanmeldingspakket is geaccepteerd.

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Martha Boekhout

  Beste Tirza, 23 jaar geleden is mijn dochter Anne-Marie in Toronto 1 jaar naar de High School geweest. Zij heeft er nog steeds goede herinneringen aan. Succes, go for it!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Bart, Sandra, Lieke en Tessa

  May all your dreams come true... veel succes!

  10 maanden geleden

High School jaar in Amerika!

High School jaar in Amerika! image
Eigenlijk heb ik 2 grote dromen! De 1ste is om een jaar naar de High School in Amerika te gaan. Mijn 2e droom is om daarna een opleiding tot stewardess te volgen!

Hallo lieve lezer,

Ik ben Thirza Veenstra en ik ben 15 jaar. Momenteel zit ik in de examenklas VMBO-TL op het RSG in Sneek. Mijn grote wens is al jaren om stewardess te worden. Om hier te komen zijn er verschillende dingen die ik kan doen.

High School Year in America!
Natuurlijk zijn talen heel belangrijk. Omdat ik nog relatief jong ben, wil ik eerst graag een jaar naar een High School in Amerika gaan. Op deze manier kan ik heel goed aan mijn Engels werken en daarnaast is het natuurlijk ook een ontzettend leuke en goede ervaring. Je verblijft dan een schooljaar in Amerika en woont bij een gastgezin. Er is een organisatie die mij hierbij kan helpen.

Opleiding tot stewardess in Nederland 
Na terugkomst in Nederland wil ik naar het Deltion College in Zwolle voor de opleiding luchtvaartdienstverlening (opleiding tot stewardess). En juist omdat ik dan een jaar in Amerika ben geweest, sluit de tweetalige variant van deze opleiding heel goed aan. Een deel van de opleiding wordt in het Engels gegeven. Het grote voordeel hiervan is dat je twee diploma’s krijgt; het gewone Nederlandse diploma en het internationaal erkende diploma. Het internationale diploma wordt erkend door iedere vliegmaatschappij in de wereld. De wereld ligt dan als het ware aan mijn voeten.

Vliegen in het derde jaar!

Dan is er nog een groot voordeel van eerst een jaar naar Amerika gaan. In het derde jaar van de opleiding luchtvaartdienstverlening loop je stage bij een vliegmaatschappij. Je werkt dan op de grond of in de lucht als stewardess. Echter, om te mogen vliegen moet je 19 jaar zijn. En, als ik eerst naar Amerika ga, ben ik 19 jaar in het derde jaar en kom ik hopelijk in aanmerking om te mogen vliegen.

Wil jij mij helpen?
Om een High School jaar in Amerika te realiseren, is heel veel geld nodig. Een deel hiervan heb ik al bij elkaar, maar nog niet het hele bedrag. Vanaf mijn 15e verjaardag werk ik, dit geld leg ik opzij voor mijn droom. Om toch het hele bedrag bij elkaar te krijgen, ben ik deze pagina gestart. Ik hoop dan ook dat u/je bereid bent om een donatie te doen. Een klein bedrag is al van harte welkom, iedere euro is een stap dichterbij mijn droom!

Alvast heel erg bedankt. En uiteraard zal ik tijdens mijn periode in Amerika alle mooie momenten vastleggen en met jullie delen!

ps Ik heb inmiddels meerdere reacties gekregen dat  doneren via de site niet wil, hier wordt achter de schermen aan gewerkt. Natuurlijk mag je / u ook rechtstreeks op mijn eigen rekening storten. Dit is: NL31 RABO 0318 2420 44. Iedereen vast hartelijk dank.

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

 • 209%
 • € 25.000 Doel droom
 • -