Bart Jongsma photo
Droom van: Bart Jongsma
 • 30 Donaties
 • € 570 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anoniem

  Waarom een dier onnodig te laten lijden.

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Marjolein Siebelink

  Kusjes voor jullie!

  10 maanden geleden
 • € 20 Door: Anneke Brouwer

  Sterkte morgen en beterschap voor je lieve hond!

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Denise en femy

  Veel succes en hou ons op de hoogte

  10 maanden geleden

De operatie voor Pretzel

De operatie voor Pretzel image
Het beste en liefste hondje ter wereld, ons hondje Pretzel, heeft melkklierkanker. Gelukkig kan dit relatief eenvoudig geopereerd worden, maar deze operatie is wel erg prijzig. We verwachten met deze Droom niet alle kosten te kunnen dekken, maar alle beetjes helpen heel erg mee.

Ongeveer een half jaar geleden hebben ik en mijn vriendin een hondje geadopteerd van het asiel. Pretzel bleek al gauw de liefste, best opgevoede hond die we ons maar konden wensen. Het is een echte allemansvriend, lekker lui maar ook superenthousiast bij het rennen en spelen. Helaas vonden we op een geven moment een paar bultjes op haar buik. Na een test bleken dit melkkliertumoren te zijn, en hoogstwaarschijnijk kwaadaardige. Deze tumoren zouden naar de longen kunnen uitzaaien. Dit willen we natuurlijk niet laten gebeuren, en daarom willen we Pretzel zo snel mogelijk laten opereren om de tumoren te laten verwijderen. Deze operatie is vrij duur, rond de 700 euro. We zitten beetje krap bij kas, maar Pretzel is ons heel erg veel waard. Daarom hopen we dat mensen ons willen helpen om Pretzel beter te maken met een kleine donatie. Natuurlijk zou het geweldig zijn om het hele bedrag op te halen, maar deze droom zou ook al zeker geslaagd zijn als we zelfs een klein deel binnen zouden krijgen.

UPDATE: Wow, mensen! Nog geen dag en we hebben ons eerste doel al bijna gehaald! Dit is geweldig, dank jullie allemaal ontzettend veel. Omdat dit eerste doel relatief bescheiden was, en niet eens de helft van de medische kosten dekt, heb ik het doel iets opgeschoven. Wederom aan iedereen: bedankt! 

UPDATE 25/01: We hebben een datum! 3 februari gaan een groot deel van Pretzel's tepels (en de bijbehorende tumoren) er af. Qua bijdragen zitten we inclusief niet-dreamordonate donaties rond de 450 euro, dus bijna op het bedrag! We zijn nu al helemaal gelukkig met de gulheid en medelevendheid van iedereen, maar een paar centjes meer is natuurlijk altijd welkom. We houden jullie op de hoogte!

UPDATE 03/02: Pretzel is onder het mes geweest, en alles is goed verlopen. Ze ligt nu naast ons op de bank na te suffen. Het was een best heftige operatie; haar hele rechterhelft van de tepels is verwijderd. We hebben er wel vertrouwen in dat ze weer helemaal herstelt, maar dat duurt waarschijnlijk nog wel even. Iedereen heel erg bedankt voor de steun en de goede wensen!

UPDATE 14/02: Pretzel is gister voor nacontrole geweest. De hechtingen zijn er uit gehaald, en de dierenarts zei dat alles er goed uit ziet. Ze moet nog een paar daagjes haar speciale jasje aan, maar dan is ze weer zo goed als de oude, minus een handjevol tepels dan. Omdat het proces nu zo goed als afgesloten is, zal ik deze Droom binnenkort sluiten. Als mensen op de hoogte gehouden willen worden van het verdere wel en wee van Pretzel kunnen ze altijd haar Facebook-pagina checken (Pret met Pretzel). Wederom, iedereen heel erg bedankt. Jullie goedheid en gulheid overtrof onze verwachtingen ruimschoots.

Uitgelicht
Huwelijksreis image

Huwelijksreis

 • 348%
 • € 5.000 Doel droom
 • -