• 3 Donaties
 • € 70 Ontvangen
 • € 25.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Jan Veerman

  Ik vind het geweldig wat jullie doen, elke keer weer alle nieuwtjes. Ik had begrepen dat jullie zouden stoppen, dat is blijkbaar achterhaald. Ik hoop dat jullie nog lang zo door gaan en de negatieve reacties laat voor wat ze zijn. Jullie hebben vele fans, daar doe je dit voor. Als veel trouwe lezers nu eens een klein bedrag doneren dan wordt het voor jullie vast wat makkelijker om de boel draaiende te houden. Veel succes

  10 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  Succes

  10 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Ook bedankt.

  10 maanden geleden

Racesport.nl

Racesport.nl image
Racesport.nl, de snelste motorsport website van Nederland en België met dagelijks het laatste wegrace nieuws.

Racesport.nl
Al sinds 2001 is Racesport.nl het platform voor de Nederlandse wegrace fan. Inmiddels wordt de site gemiddeld 20.000 keer per dag bezocht, ligt het gemiddelde aantal unieke bezoekers per maand boven de 160.000, wisten in 2014 maar liefst ruim een miljoen gebruikers de weg naar de website te vinden en werden er zelfs meer dan 20 miljoen pagina’s bekeken. 
Cijfers waar we vanzelfsprekend heel erg trots op zijn, want laten we eerlijk zijn om als site dagelijks meer bezoekers te mogen begroeten dan de oplage van een gemiddeld Nederlands motorsport magazine en het feit dat we per maand zelfs meer motorsport fans weten te bereiken dan de oplage van alle Nederlandse motorsportbladen te samen is toch best wel uniek te noemen.

Om dagelijks, zeven dagen per week, driehonderdvijfenzestig dagen per jaar alert te blijven, steeds maar bovenop het nieuws te moeten zitten, alle wedstrijden van het ONK wegrace, World Superbike, MotoGP en de vele andere wegrace competities te volgen en zo goed als mogelijk te verslaan vergt veel tijd, heel erg veel energie, discipline en inzet. 

Zo zijn er jaarlijks tussen de 3500 en 4000 arbeidsuren nodig om alle berichten te kunnen verwerken, de raceverslagen te plaatsen en om jullie dagelijks op de hoogte te kunnen blijven houden van het laatste gratis te lezen motorsport nieuws.

Sponsors, adverteerders, partners en supporters
Al dit werk zou echter niet mogelijk zijn zonder de hulp van een groot aantal sponsors, adverteerders, partners en supporters die het werk van de Racesport.nl redactie ondersteunen en het (mede) mogelijk maken om de vele duizenden motorsport fans dagelijks op te hoogte te kunnen houden van het laatste, gratis toegankelijke, wegrace nieuws.

Daarnaast mogen we gedurende het wegraceseizoen rekenen op steun van supporters die d.m.v. een vrijwillige donatie laten blijken ons werk te waarderen.

Ook u kunt het werk van de Racesport.nl redactie mede ondersteunen d.m.v een financiele bijdrage. Middels deze donatie helpt u onze droom te verwezenlijken; het realiseren van een nog beter en belangrijker mediaplatform voor zowel de Nederlandse wegracecoureurs, wegraceteams als ook voor de honderdduizenden Nederlandse fans.

Uitgelicht