Diana Mannak  photo
Droom van: Diana Mannak
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

electrische bakfiets

electrische bakfiets image
Mijn droom is het voor elkaar kunnen krijgen dat ik een elektrische bakfiets aan kan schaffen, om mijn kinderen naar het speciaal onderwijs en therapie te brengen.

Hierbij start ik mijn droom,

Ik ben een alleenstaande moeder van 4 kinderen, waarvan 3 schoolgaande.

Mijn jongste dochtertje is 4jr geworden en zij mocht fijn naar de reguliere basisschool bij ons in de wijk.de 2 zonen daar boven nemen deel aan speciaalbasis onderwijs uit de wijk dit ivm 1 zoon met een ernstige trauma en 1 zoon met het vcf syndroon vertaald aangezicht, gehelmelte, hartprobleem. Hierdoor is sbo zeer wenselijk. via de gemeente heb ik geprobeert om leerlingenvervoer te krijgen wat is afgewezen ook bezwaar lukte niet om vervoer te krijgen, ook het noodfonds aangevraagd en is afgewezen, wmo vervoer is bezuinigd waardoor vervoer medisch niet noodzakelijk is. dit om de reden dat mijn jongste dochtertje nog niet leerplichtig is ivm haar 4 jarige leeftijd. wel word verwacht in nl dat je met 4 jarie leeftijd naar de basisschool gaat, een hele kromme regel. gemiddeld fiets ik per week 174 km. dit is school huis afstanden en naar therapieen en aangepaste sporten.

De kinderen worden tezwaar voor mij waardoor ik lichamelijk ook klachten krijg en ik moet racen want tussen de scholen heb ik 10 minuten tijdsverschil en er zit 6 km afstand tussen, hierdoor komen de kinderen geregeld telaat op school. Er is voor mij geen passende andere oplossing.

Zelf ben ik niet in bezit van een rijbwijs en auto en openbaarvoervoer is ook geen optie dit ivm tijd en financieel.

Ik hoop met een electrische bakfiets sneller op de bestemming te kunnen zijn de kinderen zitten droog en beschermd en ik word hierin hopelijk ontlast. 

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

  • 24%
  • € 40.000 Doel droom
  • -