Roy Hallink photo
Droom van: Roy Hallink
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 8.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Up-grade my little firm

Up-grade my little firm  image
Ik ben een jonge gedreven ondernemer van 29 uit het midden van het land, ik heb een ICT bedrijfje en probeer door het maken van PC's mijn broodje te verdienen, nu is het zo dat niet iedereen een professioneel bedrijf kan betalen, maar wel een goede PC nodig is! om dingen te kunnen regelen OF werk te kunnen zoeken zodat ook hun uit een uitzichtloze situatie komen. Ik heb voor mijn werk een redelijk grote bus nodig omdat ik mijn diensten en mijn werk aanbied door GEHEEL nederland! mijn huidige autotje begint mij niet zo lief meer te vinden omdat die kilomters moet afleggen waar hij niet voor is gemaakt... en ooit ergens weigert te werken! ook de beperking van voorraden mee nemen speelt hier bij een rol, maar ook het aanleggen van voorraden van goede spullen is een probleem want het liefste geef je dingen weg aan mensen maar dat wil niet altijd omdat inkopen ook geld kosten. Naast het goede doelen steunen moet ik voor mijn daily job ook een betrouwbare goede wagen hebben omdat ik anders naast het helpen van anderen mij zelf niet kan helpen en mijn opdracht gevers.

Mijn doel is om een grote bus (Transporter/Crafter) te kopen grijpvoorraad aanboord om mensen op locatie te helpen, en tegen zeer geringe bedragen reparaties kunnen laten uitvoeren. of dat als er een grote batch in gekocht kan worden uit deze funding actie dat mensen die niks hebben gewoon kosteloos een laptop of PC kunnen krijgen.  

Maar ook stichtingen die ICT nodig zijn dat ik als klein bedrijfje mensen kan blij maken voor een gering bedrag.

Want alle kleine beetjes maken uit eindelijk een groot geheel! En kan ik stichtingen tegen scherpe prijzen voorzien van ICT en elektro 

En dat ze inbezit komen van goede spullen! En hun gelden kunnen besteden aan andere zaken die nodig zijn om weer andere mensen te helpen.
Want tegenwoordig moet bijna iedereen een dubbeltje op z'n kant doen, terwijl wel ICT en aanverwanten hard nodig zijn! 

Uitgelicht
Reisje naar Mars image

Reisje naar Mars

  • 158%
  • € 36 Doel droom
  • -