Kevin photo
Droom van: Kevin
 • 5 Donaties
 • € 364 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 108 Door: Familie Schrijver

  Sterkte en succes yuki!

  10 maanden geleden
 • € 100 Door: DM

  Succes Yuki!!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Lekkerste sushi van Leiden!!

  10 maanden geleden
 • € 30 Door: Jason Leeflang

  Sterkte Yuki!!!!!

  10 maanden geleden

Sushi-chef Yuki vraagt hulp

Sushi-chef Yuki vraagt hulp image
Voor werknemers die een ongeluk hebben gehad is er een uitgebreid sociaal stelsel en opvangnet. Voor ex-gedetineerden bestaat er een uitgebreid sociaal stelsel om hun terug in de maatschappij te laten komen. Voor mensen die niet kunnen werken is er een uitkering en uitgebreide begeleiding. En ook voor asielzoekers of vluchtelingen trekt de overheid graag de portemonnee open.

Voor ondernemers, die veel belasting betalen, ligt het helaas anders. Ik ben zelf een ondernemer, heb verschillende sushizaken in de Randstad. Ik heb een verkeersongeluk gehad waardoor ik niet kon werken en moet mijn financiële problemen nu zelf oplossen zonder steun van de overheid. Ik heb de gemeente Leiden om hulp gevraagd met een plan. Ik wilde jongeren die een uitkering hebben zelf in mijn zaak opleiden zodat ze meteen bij collega Sushibyme aan de slag kunnen. Ondanks de positieve gevolgen (minder jeugdige werklozen, nieuwe medewerkers en voor mijzelf financiële ruimte) wilde de gemeente er niks van weten.

Afgelopen jaar is niet goed voor mij begonnen. Ik werd opgelicht bij een overname en ik kreeg een verkeersongeluk. Een gecompliceerde fractuur aan mijn been was het gevolg en ik moest verschillende operaties ondergaan. Ik kon niet meer werken, als u nagaat dat ik van januari 2013 tot en met mijn ongeluk in november 2015 onafgebroken en zonder vakantie elke dag minimaal 16 uur heb gewerkt met heel veel liefde en passie voor mijn beroep, begrijpt u dat plotseling niks mogen en niks kunnen doen geen pretje was. De rest van mijn leven zal ik complicaties aan het ongeluk houden, maar stoppen met werken en stilzitten is niks voor mij. De verwachting is dat ik eind februari of begin maart weer mag lopen, half april zonder krukken en pas in juni ben ik arbeidsgeschikt. Tot juni ben ik dus arbeidsongeschikt. Omdat ik geen vast contract heb of geen uitkering, is er geen vangnet voor ondernemers die een ongeluk krijgen.

Ik vraag om uw hulp in de vorm van donaties. Met het geld kan de zaak worden aangepast en achterstanden worden ingehaald.

Voor iedereen die doneert hebben wij wat extra’s

Vermelding op de prikbord die in de winkel, Facebook en achterop de nieuwe folder komt.

Iedereen die meer dan 100 euro doneert krijgt 1 jaar lang 10% korting, bij 200 euro 2 jaar, 300 euro 3 jaar en vanaf 400 euro voor altijd.

Doneren kan via dreamordonate of rechtstreeks via derden rekening: NL41INGB0685012603 tnv K.C.Tang.

Wilt u Yuki helpen, maar heeft u zelf financieel ook zwaar? Met eenvoudig delen van dit initiatief of het liken en delen van facebook.nl/japansgenieten helpt u ook mee! Onderschat de kracht van delen en liken niet!

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -