Anna photo
Droom van: Anna
  • 1 Donaties
  • € 50 Ontvangen
  • € 7.000 Doel
  • Nederland Land
55 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 50 Door: Iris Boot

    10 maanden geleden

Bucketlist#1!Siberië Express

Bucketlist#1!Siberië Express image
Je denkt wel eens bij jezelf: een bucketlist, nee joh die hoef ik toch niet te maken. Maar je weet niet hoe het leven gaat lopen. Het kan zomaar ineens een andere en heftige wending hebben. Dit is mij helaas ook over komen. In 2012 de diagnose kanker gekregen volgend met een grote operatie, chemotherapie en bestralingen. Gelukkig was het 'weg' en de nabehandelingen preventief. Helaas in 2014 te kampen gekregen met een blinde darmontsteking maar doordat ik geopereerd was konden zij die niet vinden. Scans moesten eraan te pas komen en helaas werd er weer kanker gediagnostiseerd. Ditmaal op mijn longen, dezelfde kanker alleen dan een uitzaaiing. Na chemotherapie gehoord dat dat niet voor mij werkt. Nu bezig met immuuntherapie, maar tot nu toe groeit de kanker nog steeds en blijf ik nog onder behandeling. Ik voel me verder gelukkig goed, vrolijk en geniet volop van het leven!

Ik zou iedereen nu aanraden om juist dingen op te schrijven die je nog heel graag zeker wilt gaan doen.  Ook hier krijg je een vrolijke en positieve vibe van wat ik nu heel erg belangrijk vind in het leven. 

Op mijn bucketlist staan nog heel veel dingen die ik graag zou willen mee maken. Een reis met de Syberie Express staat bovenaan. Ik zou deze reis heel graag met mijn vriend willen maken, omdat we er al een tijdje over dromen om dit te gaan doen, maar door vele tegenslagen is dit er helaas nog steeds niet van gekomen.

Ik ben nog steeds bezig met het vechten tegen mijn ziekte, maar omdat ik me nu nog heel erg goed voel ondanks alle behandelingen, dacht ik ; dit moet ik nu doen. 

Het zou fantastisch zijn als dit gaat lukken☺️ 

Liefs Anna

Uitgelicht