Joke Kramer photo
Droom van: Joke Kramer
 • 77 Donaties
 • € 10.240 Ontvangen
 • € 9.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Ellen en Jan

  Joke en Henk, wij wensen jullie veel succes toe!

  10 maanden geleden
 • € 100 Door: Zumba Dames Healthclub Veenendaal

  Lieve Henk & Joke, we wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe! Liefs van de Zumba dames Healthclub Veenendaal

  10 maanden geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  We hopen dat de behandeling je goed zal doen . Gebruik het extra geld maar om even lekker met ze tweeën te genieten

  10 maanden geleden
 • € 50 Door: Johan en Kees

  Heel veel good luck

  10 maanden geleden

Mijn laatste hoop

Mijn laatste hoop image
Al 14 jaar lijd ik aan Longfibrose (EAA). In Nederland ben ik uitbehandeld en heb ik geen mogelijkheden meer. Stamceltherapie is nog de enige mogelijkheid voor mij om mijn kwaliteit van leven te verbeteren (verlengen). Hiervoor moet ik dus naar Amerika.

Deze behandelmethode bestaat pas een paar jaar en de resultaten zijn hoopgevend. Omdat het nog niet zo lang bestaat, vergoed de zorgverzekering de kosten helaas niet. Door middel van stamceltherapie zal het functioneren van mijn longen en mijn kwaliteit van leven verbeteren en mijn leven kunnen verlengen.

Het Lung Institute in Tampa, Florida geeft deze behandelingen nu 3 jaar. Ik heb informatie ingewonnen en met mijn longarts overlegd. Daarnaast heb ik contact opgenomen met verschillende patiënten die deze behandelingen de laatste jaren hebben ondergaan. Deze patiënten zijn zonder uitzondering positief en zijn er echt op vooruit gegaan. Dit is dus mijn laatste hoop en we hebben geen tijd te verliezen. Op 29 februari 2016 kan ik daar terecht. Maar daar heb ik uw hulp wel bij nodig. Steunt u mij? 

Lieve lieve mensen, ik ben sprakeloos...dat jullie er binnen een week voor hebben gezorgd dat ik de reis en onderneming voor de stamceltherapie naar Amerika kan gaan maken. Bedankt allemaal!!! 

Stand van zaken:Toen we naar het ziekenhuis gingen om te kijken hoeveel zuurstof ik nodig had om te vliegen, werd me tot mijn schrik meegedeeld dat ik helemaal niet meer mag vliegen. De enige overgebleven mogelijkheid zou varen zijn, maar dat kan nog wel een paar maanden duren. We houden jullie op de hoogte.

Uitgelicht