Robin photo
Droom van: Robin
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 750 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Babyluiers en billendoekjes

Babyluiers en billendoekjes  image
Als Retailer van producten als Luiers, Babydoekjes en huishoudelijke producten voor schoonmaak tot benodigdheden. Ik ben heel persoonlijk wanneer kersverse ouders hun spullen moeten hamsteren.

Het komt heel erg vaak voor dat mensen uit verhalen vertellen, dat gebeurd wanneer je vrij betrokken bent en werkt voornamelijk in huiselijke sferen.

Veel gezinnen met een week oude baby vinden mij al snel via via, dat er leuk om op de manier ook de kleine steeds te zien groeien.

Prijzen die wij vragen zijn constant met een lage winstmarge, maar toch zie ik heel erg vaak gezinnen die moeten kopen met een backup plan door te weinig geld, kiezen voor goedkoopste omdat de Sensitive gewoon te duur is met bultjes tot gevold. 

Maar ook ouders, het zijn vaak tiener ouders en alleenstaande moeders die alles wat ze kunnen  aan de baby geven en zelf niet eens kunnen eten, kleden wassen zonder waspoeder en ga zo maar door.

Vanuit het bedrijf rode cijfer in gaan is geen optie want de winstmarge is al zo laag dat het eerder gemaakte kosten dekt voor bezorging en benzine. 

En cadeaus geef ik wanneer ik het zelf kan missen, maar na het werk thuiskomen met minder dan ervoor is ook niet bepaald rendabel. 

Ik hoop op een pot dat wanneer er weer ouders zijn die zich kapot schamen omdat ze echt centen of maximaal een paar euro te kort komen wat ze zichtbaar wat doet, vanuit dit potje aan te vullen. 

Zo hoeven ouders geen capriolen uit te halen

Houden baby's droge billetjes

Is mijn baan geen kostenstrop

En is iedereen happy

Ik hen diverse llijsten waar ik minderbedelde laat inkopen en de winstmarge naar 0 schuif, dat doe ik nu 3 jaar vol passie, maar de jonge gezinnen nemen nu de overhand. 

Maar waar ik voornamelijk op hoop zijn gulle gevers die meer willen dan muntje toevoegen. Ik wil pakketjes voor ze samenstellen met allemaal bruikbare dingen. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze er op reageren. 

Jullie ook? Alstublieft doneer dan wat u het waard vind

Dat een kind droge billetjes houd, geen irritatie hoeft te slikken als dit opgelost kan worden met een Sensitive uitvoering, er voldoende middel is om.schoon te maken en te poetsen en lekkere volle maagjes.

Uitgelicht