Eveline Keur photo
Droom van: Eveline Keur
 • 24 Donaties
 • € 505 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 15 Door: Juliette Groen

  Ook wel eens de paasdagen op de kinderafdeling doorgebracht, het zijn de kleine dingetjes die het 'm dan doen. Wat een mooie droom!

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Esther Edens

  De kinderen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Marlike

  Mooi initiatief!

  10 maanden geleden

Steun het Faith Ontbijt!

Steun het Faith Ontbijt! image
***Update Van het bedrag dat de afgelopen weken is gedoneerd hebben we leuke Jip & Janneke besteksets aangeschaft! Het leuke hiervan is dat we hiermee indirect de Fiep Westendorp Foundation ondersteunen. Heel erg bedankt allemaal! Je kunt nog steeds een bestekje doneren. De bestekjes kosten 8,50 per set. ***

Het Faith Ontbijt is sinds 5 jaar een begrip in het Sophia Kinderziekenhuis. Door middel van vrijwilligers, sponsors en heeeeel veel liefde wordt voor de ouders van de zieke kindjes een paasontbijt verzorgd. Voor de kinderen hebben we leuke kleine cadeautjes zoals knuffels en schmink. Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om een leuk extraatje voor de kinderen te organiseren doordat 1 van onze sponsors zich heeft teruggetrokken. Voorheen deelden we het luxe kinderbestek uit en dit is iets dat we graag willen voortzetten. Daarom vragen we jullie hulp zodat we ook de kinderen van een kleinigheidje kunnen voorzien en ze een vrolijk moment tijdens hun ziekteperiode kunnen bezorgen! Alvast enorm bedankt namens alle vrijwilligers, kindjes en hun ouders!

Het initiatief is in 2008 geleden geboren nadat de familie Moonen geconfronteerd werd met de ziekte van hun dochter en de daarmee gepaarde opname in het Sophia Kinderziekenhuis. Dochter Faith sloeg zich kranig door haar ziekteperiode heen en herstelde goed. Juist op zo'n moment hadden wij als gezin extra behoefte om gewoon weer eens te genieten van de kleine dingen die het gezinsleven zo bijzonder maken. Zo ook met Pasen. Alle kinderen op de afdelingen ontvingen een paasontbijtje. De ouders en overige gezinsleden konden toen helaas niet mee ontbijten. Op tweede paasdag hebben we geprobeerd dit op een andere manier op te lossen. Het stralende hoofd van onze dochter was onbetaalbaar. Ook haar zus genoot van het even anders aanwezig zijn in het ziekenhuis. We hebben heerlijk met elkaar ontbeten! Voor mij was het toen direct duidelijk. Als onze dochter weer gezond en wel aan het paasontbijt kan zitten, dan verzorgen wij een paasontbijt voor al die gezinnen die nu hetzelfde meemaken als wij hebben meegemaakt. Het werd meer. Elk jaar huppelen er vijf paashazen en 1 kip mee en delen knuffels van Anne Claire Petit uit. We hebben twee Schmink bedrijven (Ruby Schmink en Sylvia Schmink) die de kinderen en ook sommige verpleegkundigen voorzien van een mooi kunstwerk op hun gezicht of arm en een muziektherapeut (Kresko tra la muziko) die op zijn gitaar een feestje bouwt in een ziekenhuisbed en een glimlach op een ziek gezicht tovert.

 

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

 • 209%
 • € 25.000 Doel droom
 • -