Silas (Anghus Silvano) photo
Droom van: Silas (Anghus Silvano)
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 1.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    Lijken mij schatten van mensen! Gun het ze enorm voor wat ze allemaal voor U hebben gedaan. Succes verder!

    10 maanden geleden

Vakantie voor mijn ouders!

Vakantie voor mijn ouders! image
Graag zou ik iets terug willen doen voor mijn lieve ouders! Zij hebben mij in één hele zware periode geholpen om het niet op te geven.

Ik ben in December 2015 geopereerd aan borstkanker (linkerborst is in zijn geheel verwijderd) en vanaf de periode dat het bekend werd dat ik kwaadaardige  borstkanker had, hebben zij er alles aan gedaan om mij te steunen. Zij geven mij zelfs een veilige haven, totdat ik het weer alleen aan kan en weer goed voor mijzelf kan zorgen. Ik ben ze zo ontzettend dankbaar en ben nog dankbaarder voor het feit dat ik nog van mijn ouders kan en mag genieten. 

Nu is mijn droomwens: Een vakantie voor mijn ouders die zij zelf mogen uitzoeken (bestemming), zodat ook zij weer even een poosje van alleen elkaar kunnen en mogen genieten.

Help mij alstublieft deze droom waar te maken.

Als ik de middelen en het geld had gehad dan had ik allang een vakantie voor en met ze besproken, maar  door de vele kosten die ik heb gehad voor, tijdens en na de behandeling van borstkanker (chemo), kan ik dit jammer genoeg niet betalen! Wanneer er nu veel mensen zijn met een goed hart die mijn ouders ook iets gunnen en maar een klein bedrag willen of kunnen missen/doneren, dan ben ik al een heel gelukkig mens.

Uitgelicht