Daan Hermens photo
Droom van: Daan Hermens
 • 11 Donaties
 • € 230 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  10 maanden geleden
 • € 5 Door: Franco en Wendy

  Je verdiend het!! Altijd sta je voor een ander klaar. Je bent een prachtmens

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Laura Dijkema

  Omdat je het verdient!

  10 maanden geleden
 • € 10 Door: Wiljon Bolten

  10 maanden geleden

A dream, a car, a job

A dream, a car, a job image
Veel tegenslagen gekend, maar altijd uitgaan van het positieve. Geknokt om te zijn waar ik nu ben, dankbaar voor het vele wat ik wel heb. Verleden is geweest, ik kijk met mijn 2 kids op en uit naar een goede toekomst.

Ik heb er echt wel goed over nagedacht of ik dit wel zou doen. Je stelt je toch wel erg kwetsbaar op en over het algemeen hou ik daar niet zo van, ik vind het dan ook best moeilijk. Ik ga er echter vanuit dat we elkaar allemaal in onze waarde laten en elkaar respecteren, dus ik doe het toch maar. Laat ik beginnen met dankbaar te zijn voor alles wat ik wel heb, mijn geloof, mijn vrienden, een leuke baan, een opleiding in het vooruitzicht, geweldige kids ( die staan eigenlijk gewoon op een gedeelde 1ste plaats haha), die ik een dak boven hun hoofd kan bieden, warmte, eten, kleding en 2 armen waarin ze altijd mogen schuilen.Dat is al meer dan veel andere mensen kunnen zeggen. Als alleenstaande moeder de afgelopen jaren hard gewerkt om uit een uitkering te komen, om mijn kinderen een betere toekomst te kunnen geven met wat meer begeleiding dan ik zelf heb mogen krijgen.Nooit gedacht.....of ja eigenlijk toch wel, past wel bij me......eens een soort van crowdfunding te gaan starten. Mijn Truus is niet meer, tenzij ik 600/700 euro kan betalen. Dan wordt er een nieuwe motor in gezet en de rest, daar heeft hij nog niet naar gekeken. Andere optie is een Citroën die daar staat, 2 jaar ouder, maar 50.000 km minder gelopen. Net gekeurd en die kost dus 500 euro nu, met inruil van mijn Peugeot. Laatste optie is natuurlijk geen auto even, maar dat is eigenlijk ook geen optie. Voor nu zou ik me wel redden door de week, mijn huidige werk ligt aardig dicht bij het station ( dan heb ik het niet over het belachelijke dure treinkaartje, dat is echt duurder dan autorijden), maar de weekenden zijn dan alweer een probleem voor mij. Punt is alleen dat ik straks in maart in Groenlo ga werken en tja eens een keer fietsen kan best, maar laten we eerlijk zijn, wie zou dat nou echt serieus overwegen met hele vroege of juist hele late diensten te gaan fietsen naar Groenlo ( 16 kilometer heen en 16 kilometer terug)???

Aangezien ik mijn auto niet alleen voor mijzelf gebruik ( het meeste wel eerlijk is eerlijk), maar ook, zoals iedereen in mijn omgeving wel weet, om andere mensen te helpen durf ik het best aan te vragen of er mensen zijn die zouden willen helpen, want nee ik heb geen 500 euro ergens in een oude sok, laat staan 600 of 700.

Uitgelicht