Rob Engelaar photo
Droom van: Rob Engelaar
 • 192 Donaties
 • € 7.510 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 200 Door: Frans, Monique, Krista, en Joris.

  Morgen is het feest!

  9 maanden geleden
 • € 25 Door: Monique & Herman

  Lieve Stefanie & Rob, Met warmte wensen wij jullie een onvergetelijke dag! Lieve groet, Monique & Herman

  9 maanden geleden
 • € 500 Door: Freek

  Geniet!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Judith

  Ik wens jullie een hele mooie dag toe!

  9 maanden geleden

Een prachtige bruiloft...

Lieve allemaal, Eergisteren, op 11 maart 2016, kwam de dag waar we heel erg lang naar toe geleefd hebben. Om 13:00 zijn we getrouwd in De Villa in Geldrop. We hebben een immens mooie dag gehad met allen die ons dierbaar zijn. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle steun van jullie. We zijn iedereen dan ook ongelofelijk dankbaar voor de bijdragen die ons een herinnering voor het leven gegeven heeft. Vanaf nu is het meneer en mevrouw Engelaar en dat pakt niemand meer van ons af! Dikke kus, Rob & Stefanie Engelaar - Coolen :)

Beste allemaal,

Mijn naam is Rob Engelaar, 31 jaar oud en al ruim 7 jaar samen met Stefanie. In deze tijd hebben we veel meegemaakt, geleerd en overwonnen. Dat laatste duidt op het afgelopen jaar waarbij Stefanie de diagnose baarmoederhalskanker over zich heen gekregen heeft. 28 jaar, en dan zo'n harde klap in het gezicht.

Ik kan er als partner een heel erg lang bericht over schrijven wat ons het afgelopen jaar overkomen is, maar dit bespaar ik jullie. Wat ik wel wil melden is dat er na een jaar hard vechten weinig gewonnen is. Twee weken terug, 21 januari, hebben we te horen gekregen dat de behandelingen niet aangeslagen zijn en dat Stefanie nog maar kort te leven heeft. Vreselijk nieuws en opnieuw weer die klap in het gezicht. Maar erbij gaan zitten en afwachten, ho maar! Dat gaan we niet doen!!

Na een jaar lang vechten kunnen we eindelijk de onzekerheid achter ons laten en weer gaan leven, hoe lang dit ook mag duren. Een grote droom van zowel Steef als van mij is om nog te gaan trouwen. Niet omdat ze ziek is maar juist omdat we van elkaar houden! Natuurlijk hadden we liever net als de meeste mensen gespaard voor een groot feest met een invulling waar we lang over na hadden kunnen denken. Helaas zit dat er voor ons niet in. We moeten het doen met de middelen die we hebben. Gelukkig staan er veel vrienden en bekenden om ons heen en kunnen we een aardig eind komen. Toch zijn er enkele wensen die ik erg graag voor haar in vervulling wil laten komen. Hier heb ik helaas niet de middelen voor en hoop dan ook dat er via deze weg nog een mogelijkheid is om een geweldige invulling te geven aan ons huwelijk.

Het doel wat we momenteel hebben is om er nog 1 groot feest van te maken om het leven te vieren. Vooral niet stil staan bij het einde maar alles uit dat kleine vaatje halen wat erin zit. Dat we gehuwd worden is alleen maar een bezegeling van datgene wat we de afgelopen 7 jaar voor elkaar gevoeld hebben, en wat we bevestigd hebben in het afgelopen jaar.

Zoals Stefanie zou zeggen: Herinner je gisteren, Droom van morgen maar leef vandaag!

:)

Uitgelicht