Isa photo
Droom van: Isa
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Dringend hulp nodig

Dringend hulp nodig image
Lieve mensen mijn schoonzus woont in curaçao, ze is nu 23 jaar oud en heeft een kindje van bijna vier jaar oud, die ze door haar ziekte moeilijk kan verzorgen. Ik wil jullie vragen haar te ondersteunen om een klein goedkoop vervoersmiddel te kopen.

Ze is alleenstaande moeder haar man heeft haar twee jaar gelden door haar ziekte in de steek gelaten. Ze moest noodgedwongen verhuizen en woont samen met haar dochter in een huisje die niet groter is dan, 5 bij 5 meter met een wc en douche.

Door de zwangerschap is er een ziekte ontwaakt.
Reumatoïde artritis ontwikkelt zich doorgaans langzaam, al kan de ziekte zich plotseling manifesteren. De aandoening kent een grillig verloop, wat betekent dat periodes waarin de ziekte actief en rustig is, elkaar afwisselen. RA kan zich door het gehele lichaam verspreiden.Door deze ziekte kan ze haar dochter onvoldoende verzorgen. We willen graag vragen om een donatie om het mogelijk te maken om een vervoersmiddel aan te schaffen.

Ze kan niet meestal niet goed lopen en waardoor haar dochter veel thuis is, in dit kleine huisje. Zelf zijn we hard aan het sparen om haar te helpen. Maar we willen kunnen het niet alleen, dus help alsjeblieft

Uitgelicht