Linda Luppens photo
Droom van: Linda Luppens
 • 3 Donaties
 • € 33 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 11 Door: L. Luppens

  Dan nu officieel op de website Dream or Donate en laten we hopen dat het helpt om meer donateurs voor dit goede doel te krijgen. Prima actie en echt een win/win situatie! Laten we gaan voor de grootste actie van Stichting Saida en de start van weeshuis Saida in Hurghada Egypte!

  3 jaren geleden
 • € 11 Door: Sharon Reijnders

  Go Go Go Stichting Saida!

  3 jaren geleden
 • € 11 Door: Jocelyn Meester

  8-) goed bezig voor de kinderen!

  3 jaren geleden

Win Win situatie!

Win Win situatie! image
In september 2014 vertrekken ik en mijn man naar Egypte om daar weeshuis Saida te starten voor 24 weesmeisjes. Om weeshuis Saida een zo goed mogelijke start te geven hebben wij op 26 april een Koningsdagloterij georganiseerd. Doneer hier € 11,00 en ontvang 5 loten voor de grote Loterij met meer dan 200 prijzen! Wij noemen dat simpelweg een win-win situatie... De waarde van jouw aanschaf aan loten komt ten goede aan de start van het weeshuis.. en je maakt tegelijkertijd als dank kans op prachtige prijzen die ter beschikking zijn gesteld door ondernemend Nederland!

2011 was voor ons het jaar dat wij voor het eerst in aanraking kwamen met vrijwilligerswerk in drie weeshuizen in Egypte. In april 2011 is er een loterij georganiseerd en de opbrengst van € 12.000 is overgemaakt aan dit goede doel.

Inmiddels is bij ons de beslissing genomen om zelf een weeshuis te starten en zullen wij eind september vertrekken naar Egypte om dit mogelijk te maken. De vergunningen zijn aangevraagd en de Egyptische stichting is in oprichting.

De afgelopen 9 maanden hebben wij diverse acties opgezet om het benodigde geld bijeen te krijgen. Zo zijn er rommelmarkten georganiseerd, een grote kunstveiling met kunst van kinderen in Nederland en Egypte en ligt de kerstkaartenactie inmiddels weer achter ons.

Nu dus de Koningsdagloterij op 26 april 2014 met een enorme prijzenkraam in Hoorn... Dus doneer en ontvang digitaal jouw lotnummers. De trekking van de winnende loten wordt uitgevoerd door de Notaris en de winnende loten worden bekend gemaakt via onze website www.stichtingsaida.nl

Wil je meer weten over waar je kans op maakt? surf dan even naar de prijslijst http://www.stichtingsaida.nl/koningsdag-loterij-saida/prijzen-koningsdag-loterij

Wij willen graag via deze site 500 loten verkopen van de in totaal 10.000 ingebrachte loten.

Doneer jouw 11 euro en ontvang per omgaande jouw lotnummers.. en maak daarmee weeshuis Saida mogelijk!

Bedankt! Linda

Uitgelicht
Launch my summer avalanche image

Launch my summer avalanche

 • 58%
 • € 2.600 Doel droom
 • -