Anouk photo
Droom van: Anouk
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Handi naar efteling

Handi naar efteling image
Ik doe vrijwilligerswerk bij het handi-internetcafè in Heerde. Bij Handi zorgen wij èèn keer per maand voor een leuke avond voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij draaien volledig op vrijwilligers en subsidie en giften! Onze droom is om met de gehele club naar de Efteling te kunnen! Een extra uitje, hier is veel geld voor nodig zo moet er een rolstoel toegankelijke bus worden geregeld, kaartjes voor de Efteling en het is een grote organisatie.

Bij het Handi-internetcafè verzorgen wij eens per maand een leuke avond voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op deze avond kunnen mensen knutselen, kleuren, computeren, spelletjes spelen, karaoke zingen of gewoon gezellig kletsen. Net waar ze zin in hebben. Wij kijken bij Handi naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Iedereen is uniek en kan zichzelf zijn. 

In 2011 is het mogelijk geweest door sponsoren om met de hele groep naar de Efteling te gaan dit was zo enorm geslaagd dat er nog steeds uitgebreid over wordt gesproken! Wij willen dit heel erg graag herhalen maar hebben hier niet het geld voor! Door de verschillende ziektebeelden is zijn er twee speciale bussen nodig die rolstoel toegankelijk zijn ook is er extra begeleiding nodig. Hierdoor wordt het een grote groep waarmee die kant op wordt gegaan (rond de 70 man). Dit maakt het streefbedrag zo hoog!  Via deze weg hopen we een heel eind te komen. Met elke euro zijn wij weer dichter bij onze droom, dus help ons! Mocht u op een andere manier kunnen bijdragen aan ons doel dan horen wij dit uiteraard ook graag van u!

Uitgelicht