Joosz Tabak photo
Droom van: Joosz Tabak
 • 1 Donaties
 • € 5 Ontvangen
 • € 1.150 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Nikki

  Alsjeblieft :*

  10 maanden geleden

Zeilreis met de Morgenster!

Zeilreis met de Morgenster! image
Mijn droom is een zeilreis maken met de Morgenster, een Tall Ship. Dit is voor mij een manier op mijn rust te nemen, zeker na alle heftige gebeurtenissen zoals de ziekte van mijn moeder. Help mij alsjeblieft het geld bij elkaar te krijgen!

Ahoy!

Mijn naam is Joes ten Thij. Middelbare scholiere, 19 jaar oud. Ik ben een vrij gelukkig persoon, helaas is dit niet altijd zo geweest. Mijn moeder is heel erg ziek geweest (en is het nog steeds). Ze had namelijk een hersentumor, tijdens alle operaties ging steeds alles mis. Toen na een donorhersenvlies, een half jaar met open schedel lopen en twee maanden in het ziekenhuis liggen alles weer goed leek, ontdekten de artsen nog een hersentumor. Dit alles was niet makkelijk voor mij.

Mijn moeder stimuleerde mij om via een vereniging mee te doen aan een reis op een Tall Ship. Dus dat deed ik. Het was een geweldige ervaring, ik had eindelijk mijn rust een beetje terug en voelde mij goed. Na deze reis ben ik bezig geweest om meer reizen te maken en zelf het geld bij elkaar te krijgen, mijn vader speelt geen rol in mijn leven en mijn moeder is ardbeidsongeschikt op dit moment. Dit jaar probeer ik weer geld bij elkaar te krijgen.


Ik ga een reis maken met de Morgenster vanaf Den Haag naar Lissabon, deze reis kost 975 euro en daar komen nog kosten bij van de reis naar Den Haag en de vliegtickets terug, mijn doel is dus om 1150 euro bij elkaar te halen voor mijn zeilreis!

Met elke donatie ben ik ontzettend blij. Ik ben in het hele geld-bij-elkaar-zoek proces en tijdens en na de reis te volgen op http://joesopreis.wordpress.com/. Help me met mijn droom waarmaken!

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -