Miranda Apenhorst-Hollweg photo
Droom van: Miranda Apenhorst-Hollweg
 • 3 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  gewoon omdat ik in jullie initiatief geloof

  3 jaren geleden
 • € 15 Door: erica baten

  succes

  3 jaren geleden
 • € 5 Door: Esmee Baten

  Heel veel succes, jullie kunnen het!

  3 jaren geleden

Kledingruilpunt Varsseltje

Kledingruilpunt Varsseltje image
Kloffie en Koffie ontmoetingen waarbij de Kloffie reden is om Koffie te komen drinken

Kloffie & Koffie heeft als doel 3 dagdelen open te zijn, Op de dinsdag en donderdagochtend en op de woensdagavond. Het gaat hier niet alleen om de kleding, maar net zo goed om het kopje koffie. Tijdens een kopje koffie worden de belangrijke en onbelangrijke dingen in het leven besproken. Daarnaast heeft iedereen kleding in de kast waar hij graag iemand anders blij mee zou maken omdat die leuke broek je gewoon niet meer past! De kleding is de conversatiestarter, de koffie het gesprek.

Aanleiding voor Kloffie & Koffie

Kloffie & Koffie gelooft dat kleding ruilen het nieuwe shoppen is. Mensen zijn steeds bewuster bezig met consumeren en er is behoefte aan duurzame oplossingen voor dingen als 'shopping drift'. Daarnaast is kleding ruilen iets leuks, brengt het mensen met elkaar in contact en ben je er ook even uit.

Doel van Kloffie & Koffie

Het doel van Kloffie & Koffie is tweeledig. Allereerst 'Kloffie' die staat voor 'one mans trash is another mans treasure', waarbij we mensen stimuleren stil te staan bij wat ze hebben en wat ze kunnen geven. Aan de andere kant de Koffie. Voor ons staat koffie voor aandacht. Tijdens een kopje koffie praat je over dingen die je bezighouden en neem je tijd voor elkaar. Dat zouden we meer moeten doen.

Door deze kloffie & koffie met elkaar te combineren ontstaat een concept om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar blij te maken met spullen die jij niet nodig hebt en misschien nog wel met veel meer andere dingen.

 

Uitgelicht