Esther-Marieke Dekens photo
Droom van: Esther-Marieke Dekens
 • 3 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 25.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: astrid wevers-grims

  hoppaaaaaaaaaa.....Volg je droom...ut is een hele mooie!!!!Je kan ut..je kan ut..je kan ut...JIEHAAAAA

  9 maanden geleden
 • € 25 Door: Marian Kokkeler

  Heel veel succes en plezier met dit mooie initiatief!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Esther-Marieke Dekens

  10 maanden geleden

Changing the Future

Changing the Future image
Een nieuwe droom. Een centrum vol mensen die werken aan een nieuwe wereld. Die hun eigen wereld van binnen en van buiten verkennen, opruimen en liefdevoller maken. Ik heb de beschikking gekregen over een aantal grote kantoorruimten waar ik veel moois kan bieden. Workschops, lezingen, cursussen, vergaderruimten, behandelruimten, er zijn vele mogelijkheden. De inrichting en aankleding zou ik graag zonder bank kunnen invullen. For the people, by the people. Wil jij me helpen?

Een groot pand vlak aan de A15 heeft al jaren een leegstaande bovenverdieping. Nu mag ik daar hele leuke dingen gaan doen, met een huurregeling die niet gelijk als een strop om mijn nek hangt. Dat is het nieuwe zakendoen. Kijken wat er kan.

De kantoorruimten bieden heel veel mogelijkheden en ik ga er een gelegenheid van maken waar heel veel georganiseerd wordt rond persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en muziek, maar ook bijvoorbeeld praktische zaken als verhuur voor bijeenkomsten van bedrijven die graag bij elkaar willen komen in een positieve, liefdevolle sfeer, een omgeving die betrokkenheid, rust en vertrouwen uitstraalt. Waar we samen werken aan een nieuwe wereld.

Naast de grote ruimten voor bijeenkomsten wil ik van één van de ruimten graag een winkeltje maken zodat er spontane loop vanuit de omgeving ontstaat en één ervan omtoveren tot een ruimte waarin gedanst kan worden en bijvoorbeeld yoga- of meditatielessen gegeven kunnen worden.
Er zijn verschillende kleinere ruimten die prima als behandelkamers, coachings- of flexwerkruimten te verhuren zijn, permanent of per uur.

Andelst ligt vlak bij het knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 samenkomen en is binnen 15 minuten te bereiken vanuit zowel Arnhem, Nijmegen, Tiel als Wageningen. Er is weinig tot geen concurrentie in de omgeving dus nog mogelijkheden vollop. In de toekomst zou het mogelijk kunnen zijn ook de benedenverdieping in gebruik te nemen maar daar dromen we alleen nog maar over ;-)

Om te kunnen starten heb ik vooral inrichting nodig. Tafels, stoelen, kasten, beamers, een computer, planten,  keukeninrichting en stijlvolle aankleding. Maar ook een budget om het centrum te prestenteren aan de wereld, borden aan de gevel en de gebruikelijke visitekaartjes en flyers. Liefst zou ik zonder lening van een bank willen werken. For the people, by the people.

Mijn intentie is vooral om anderen te laten groeien, ze te laten delen in een wereld die voor mij al heel vertrouwd is. Een transparante, open, eerlijke wereld. Ik zal van al de werkzaamheden een normale boterham gaan verdienen en de rest wordt geherinvesteerd. Ook wil ik een steun zijn voor een andere organisatie. Zodra daar mogelijkheden voor zijn zullen er bomen gegeven worden aan Stand for Trees, een organisatie die projecten steunt die zorgen voor herbebossing. Zij geven moeder aarde haar longen weer terug, waardoor wij weer vrijer kunnen ademen.

Als jij het centrum wilt steunen vind ik dat geweldig en bedanken wij jou met een eervolle vermelding op het bord in de entree van het trappenhuis en kun je voor iedere € 50,- donatie een bijeenkomst bijwonen (die bijeenkomsten die daarvoor vrijgegeven worden door de workshopgever). Alle kleine beetjes helpen en ze komen heel goed terecht. Ik schroom niet op een eerlijke, open en oprechte manier mijn gang van zaken te delen en dat zal ook zichtbaar worden gemaakt op de website.

Heb jij het centrum iets te bieden in praktische zin, materiaal, spullen, kunst, je eigen diensten, dan hoor ik het graag!

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

 • 100%
 • € 1.000 Doel droom
 • -