Steun Walter Jongkind photo
Droom van: Steun Walter Jongkind
 • 23 Donaties
 • € 529 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 18 Door: patty

  voor mijn grote broer

  3 maanden geleden
 • € 7 Door: Sanne Hoogstad

  4 maanden geleden
 • € 150 Door: patty erkamp

  van mijn schoonouders Gerda en Jan gekregen heel erg bedankt jullie hebben echt een goud hartje xxxx love jullie

  7 maanden geleden
 • € 7 Door: patty.j.erkamp

  hey broer dit is donatie nummer drie van de collecte bus van mijn werk

  8 maanden geleden

Een Rolstoelbus voor Walter!

Een Rolstoelbus voor Walter! image
Wilt u Walter helpen? Mijn broertje is lichamelijk gehandicapt en zit privé vast aan huis. Lees eventjes het verhaal. Ik hoop op uw steun, dank u!

Gehandicapt zijn, vast zitten aan huis en privé de deur niet meer uit kunnen.. verder dan binnen een straal van 500m zal er niet snel in zitten. Dit zijn senarios waar je niet heel graag aan wilt denken.

Toch is dit al bijna een jaar lang de werkelijkheid van mijn broertje Walter Jongkind.

Na de 8 uur durende zware operatie wat hij begin vorig jaar heeft moeten ondergaan voor zijn rug, is het niet meer mogelijk om hem zonder rolstoel in een gewone personenauto te vervoeren.

En dan moet er ineens een enorm bedrag opgehoest worden voor een aangepaste verhoogde bus, waarmee hij veilig in vervoert en liggend in verzorgd kan worden i.v.m. tevens helaas zijn vele epileptische aanvallen..   maar laten we eerlijk zijn, dat heeft vandaag de dag toch bijna helemaal niemand op de plank liggen. Natuurlijk zijn er een paar fondsen.. na bijna een jaar verder is daar een paar duizend euro uitgekomen.. alles is heel welkom maar dit is helaas nog een druppel op de gloeiende plaat.

En dan, en nu? Nu niks.. want na deze fondsen en eigen inbreng is er nog een bedrag van zeker € 5.000,- te kort.

Conclusie; deze lieve gozer Walter zal nog tijdenlang aan huis gekluisterd zitten.. geen spontaan leuk uitstapje met het gezin, familiebezoekje of gewoon even naar de winkel nieuwe kleren kopen. Dingen waar jij en ik normaal eigenlijk nieteens bij stil staan.

Moeten leven met zo'n handicap maakt je leven al heel beperkt, maar als je dan ook niet eens meer fantsoenlijk het huis uit kan, gewoon eventjes weg, onder de mensen, de buitenwereld in..  wordt je wereldje wel heel erg klein!

Dit kan gewoon niet langer en daarom probeer ik geld in te zamelen, geld om een speciale bus/vervoersmiddel te kunnen aanschaffen voor Walter. Geld om deze jongen weer een stukje van zijn leven terug te kunnen geven!

Ik dank u van harte voor iedere gift, hoe groot of klein deze ook mag zijn, want elke euro telt.. dank u wel!

Nog € 5.000,-, de prijs van vrijheid..

Walter zou ontzettend graag naar de dierentuin in Emmen gaan! Helpt u hem mee om o.a. dit doel voor hem te  bereiken??:)

Uitgelicht
NLhelpsBalkan image

NLhelpsBalkan

 • 0%
 • € 25.000 Doel droom
 • -