Mieke Janssen photo
Droom van: Mieke Janssen
 • 2 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: natasja

  Beste Mieke, wat dapper dat je op deze manier je droom probeert te bereiken. Ik wens je veel succes. ik wens je alle goeds! natasja

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  10 maanden geleden

Melanoom en Dromen

Melanoom en Dromen image
Melanoom is de meest agressieve vorm van huidkanker die er bestaat. Daar waar andere vormen van kanker goed behandelbaar zijn doormiddel van operaties en chemo’s is dit bij melanoom niet het geval op het moment dat je in een hoge fase bent geraakt. Chemo’s / therapieën worden bij melanoom pas in de laatste fase ingezet . Fase 4, een jaar tot een half jaar overlevingskans

Mag je nog dromen? Kun je dromen die enkel bij jou bekend zijn nog verwezelijken? Ik hoop het wel.. dat me die kansen nog gegeven zijn.

Ik heb melanoom fase 3 dit betekent een uitgezaaide melanoom, de tumor op mijn rug en bijbehorende lymfestations zijn verwijderd.  Echter heeft deze ziekte me nog in de greep! De pathologen hebben gezien dat de melanoomcellen in mijn bloed terecht zijn gekomen.

Kleine cellen zijn niet behandelbaar tot dat ze tot een tumor groeien op een andere plaats... dan wordt deze plek, weer behandeld en zo verder.

Ook dit betekent dat chemo’s momenteel niet kunnen worden ingezet. Men weet immers niet waar in mijn lichaam de cellen zich zullen nestelen.

Hoe graag ik ook wil en door wil gaan met mijn normale leven, blijft het zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangen.

Ik heb daarom besloten om iets wat ik niet kan beïnvloeden proberen zo veel mogelijk naast me neer te leggen. En proberen mijn dromen nu ik nog redelijk kan proberen te realiseren.

Mijn naaste familie ooms en tantes zijn in 1950-1960 geëmigreerd naar Canada en ik zou ze graag gaan opzoeken.

Tevens wil ik van deze oversteek naar het westen gebruik maken, om me verder te verdiepen in de  ontwikkeling van behandeling van Melanoom in America. Kijken of daar meer mogelijk is dan hier in Europa.

Maar voor dit soort mogelijkheden en dromen is veel geld of veel medeleven nodig. Omdat ik me realiseer dat ik het niet alleen voor elkaar krijg wil ik u op deze manier benaderen en vragen of u mij wilt helpen mijn dromen te verwezelijken.

Veel liefs,

Mieke Janssen

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

 • 74%
 • € 5.000 Doel droom
 • -