Karl Huisman photo
Droom van: Karl Huisman
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Karl Huisman

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Succes!

  3 jaren geleden

Breng Stella aan de rol

Breng Stella aan de rol  image
Hallo! Op mijn profielfoto zie je mij en Stella. Een schitterend mooie brommobiel. Helaas zegt Stella sinds een tijdje *prut prut*. En ik ben bang dat de brommobielchirurg niet een goedkope ingreep zal moeten doen om Stella weer te laten brommen als een beer. Daarom heb ik jullie hulp nodig. De looptijd is tot mijn verjaardag op 28 juli. Weet je wat, dan hoeven jullie dan geen kado meer te kopen...

Ga er maar voor zitten. Want nu komt het sentimentele verhaal om jullie sympathie te winnen. Ik woon in een klein dorpje 10km onder Groningen. Mijn vriendin woont in Groningen. In geval van een spontaan geluksmoment of een onverwachte eisprong moet ik er natuurlijk snel bij kunnen zijn om dat mee te beleven, maar natuurlijk ook bij vervelende dingen als een linearectale gasbeving (niet ongewoon in Groningen tegenwoordig) of opgestapelde bergen afwas, moet ik snel ter plaatse kunnen zijn.        Dan is er nog een reden:  Aan de andere kant van het Drentsch Friesche Wold wonen mijn ouders. Ze worden al een dagje ouder en ik zou het fijn vinden als ik hen snel kan opzoeken. Via het openbaar vervoer is dat een ommelandse reis, maar met mijn geweldige Stella scheur ik zo een gat in de tijd!

Dus steun mij, steun Stella, steun mijn lieverd en steun mijn oud(ert)jes!  Vier voor de prijs van één!  Hoera!   (op de foto zien we Stella in betere tijden bij het veluwemeer). 

Bij een donatie van 15 euro of meer , krijg je een gratis taxiritje met de Stella.

Uitgelicht