Agnes Lasterie photo
Droom van: Agnes Lasterie
 • 13 Donaties
 • € 300 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
22 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 35 Door: Anoniem

  Heel veel sterkte. Een kleine bijdrage waarvan er hopenlijk nog meer volgen en zich samen tot een groot bedrag vormt.

  2 maanden geleden
 • € 15 Door: lara

  wens jullie veel succes en eens zal je beloond worden voor wat jullie nu doen

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Sterkte !

  4 maanden geleden

Een diagnose voor Matz

Een diagnose voor Matz image
Je wilt het liefst de wereld op je schouders dragen alleen soms kom je tot de ontdekking dat je echt niet meer verder komt. Besef goed, dit is iets wat nooit je bedoeling is want tenslotte zet je een kind op de wereld met de intentie om daar alles voor te doen koste wat het kost! Maar soms maakt het dat de regels en de wetten dusdanig in elkaar zitten dat je jezelf als ouder machteloos voelt. Wij hebben 2 keuzes opgeven of doorgaan. En nu voor Matz maar uiteindelijk voor elk van onze kinderen zullen wij doorgaan tot het bittere einde!!!! Hopelijk willen jullie helpen? Onze dank is groot!!

Matz is ons zoontje van bijna 3 jaar en heeft een tweelingbroer en nog 5 broertjes en zusjes.

Al vrij snel na de geboorte hadden wij in de gaten dat Matz "anders" was. Al werd dit in het ziekenhuis niet 123 gezien.

Ondertussen heeft Matz een week voor zijn 1e verjaardag een schedel reconstructie ondergaan. Hierna zou het volgens de artsen klaar zijn en kon hij veder met zijn leventje.

Niets was minder waar!

Ondertussen is matz bijna 3 jaar en kan weinig tot niet praten. Heeft heel veel hoofdpijn, slaapt heel slecht en heeft enorme woedeaanvallen waarbij hij met zijn hoofd tegen de muur of grond slaat.

In Nederland zijn wij continu van het kastje naar de muur gestuurd. Hierom hebben wij met de kinderarts (die in België is gaan werken) besloten de onderzoeken daar verder voort te zetten. 1 (groot) nadeel de verzekering vergoed dit niet!!! 

Toch hebben wij besloten dit wel te doen omdat wij het beste voor hem willen!!!

Wij zijn echt zo ontzettend dankbaar voor de donaties die al gedaan zijn. Hier kunnen wij gelukkig steeds een beetje van de kosten opvangen.

Want voor een enkel bezoekje België ben je gemiddeld  €250,- kwijt qua ziekenhuis en brandstof.

Wie op de hoogte wil blijven over Matz nodig ik uit om mij toe te voegen op Facebook.

Bedankt!

Update,

Op 26 september zijn wij in het Uza in Antwerpen geweest. Hier hadden wij een afspraak met een neurochirurg en een neuroloog. De verbijstering bij hun was groot dat er nog nooit een mri scan gemaakt is!!! Er wordt direct actie ondernomen! Op 18 november krijgt Matz eindelijk een scan en hij is met spoed aangemeld bij een revalidatie centrum ivm zijn achterstand. 

Hopelijk komen wij steeds een stapje dichterbij de definitieve uitslagen voor Matz! En kunnen wij voor hem er alles aan doen om het hem zo gemakkelijk mogelijk te maken in zijn wereldje!!!!

Uitgelicht
Trouwen als laatste wens image

Trouwen als laatste wens

 • 28%
 • € 7.000 Doel droom
 • -