Janneke van der Avoird photo
Droom van: Janneke van der Avoird
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Heel veel succes met de stichting. Ik hoop dat jullie vele kinderen blij gaan maken!

  10 maanden geleden

Stichting "jij hoort erbij!"

Stichting "jij hoort erbij!" image
Jij hoort erbij! Ieder kind hoort erbij! Wij willen het leven van kinderen vergroten, door hen kansen te bieden om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn.  Stichting "Jij hoort erbij!", wil erbij horen! Helpt u onze stichting om onze dromen waar te maken, zodat wij samen het sociale leven van kinderen groter kunnen maken? Wilt u onze stichting ook helpen aan naamsbekendheid door onze facebookpagina te liken? https://m.facebook.com/jijhoorterbij wwww.jijhoorterbij.com

Stichting "jij hoort erbij!" is een nieuwe stichting, geboren uit een droom van een aantal ouders, omdat wij vinden dat ieder kind er bij hoort! Wij vinden het hartverscheurend dat er steeds meer kinderen in Nederland niet mee kunnen doen aan activiteiten die eigenlijk heel normaal zijn. 

Onze stichting wil het leven van kinderen vergroten, door hen kansen te bieden om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan sociale, maatschappelijke, activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. 

Het leven met een financiële beperking vraagt veel doorzettingsvermogen van ouder(s) en/of verzorger(s). Zij moeten vaak “nee” verkopen naar hun kinderen, hierdoor worden ze beperkt om deel te nemen aan het sociale leven. Het is erg moeilijk om te zien dat de vrienden en vriendinnen van hun kinderen wel hieraan kunnen deelnemen en een normaal leven leiden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: schoolse activiteiten, buitenschoolse en/of tussenschoolse opvang, gemeenschappelijke activiteiten met klasgenoten en vrienden.

De stichting wil haar doelen bereiken door sponsoring, donaties en subsidies. 

Stichting "Jij hoort erbij!" wil erbij horen!

Helpt u ons mee om onze dromen waar te maken en samen het sociale leven van kinderen groter te maken?

https://m.facebook.com/jijhoorterbij 

www.jijhoorterbij.com 

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

 • 396%
 • € 3.500 Doel droom
 • -