Moniek Massar photo
Droom van: Moniek Massar
 • 25 Donaties
 • € 1.272 Ontvangen
 • € 8.100 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Jeffrey en Nadine

  Beste Joost, Ook voor ons heb je heel veel (onbewust) gedaan. Daarom willen we je graag steunen door een bijdrage voor jouw operatie. Hopelijk ben je er snel weer bovenop! Groeten Jeffrey en Nadine

  9 maanden geleden
 • € 25 Door: Elja

  Joost ooit leren kennen bij een detacheringsbureau. Zo verschrikkelijk mooi om te zien wat hij as droom heeft nagejaagd. Hopelijk kan hij snel weer zonder pijn zijn droom uitvoeren.

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Lieke van der Heide

  Beste Joost, Ik weet hoe het is om met pijn in je rug te moeten leven. Maar als er voor jou een operatie bestaat die de pijn verlicht, gun ik dat jou zeker.

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Ernst Mulder

  Hoi Joost, Pas lid geworden van je sportschool. Mooi initiatief. Hoop dat het lukt om het bedrag bij elkaar te krijgen. Succes

  10 maanden geleden

Eindelijk weer pijnvrij!

Eindelijk weer pijnvrij! image
Al ruim 5 jaar heeft Joost iedere dag te maken met rugpijn. Volgens de artsen was zijn rug versleten en de hernia te klein om te opereren. Sinds een jaar worden de klachten steeds erger. Het is zelfs zo dat hij uitval heeft in zijn benen, waarbij hij letterlijk door zijn benen zakt. De medicatie waar hij mee vol wordt gegooid helpen inmiddels niet meer tegen de pijn maar hebben wel alle nare bijwerkingen. Na een hoop verkeerde diagnoses en behandeling heeft hij na 8 maanden wachten eindelijk een MRI scan gekregen waaruit is gekomen dat hij een diep liggende hernia heeft in zijn onderrug. Op dit moment kan Joost bijna niets meer en het wordt met de dag slechter. De oplossing is snel en simpel.........een PTED operatie. Hiermee kan Joost binnen 2 weken volledig van zijn klachten verlost zijn. Helaas wordt deze operatie sinds 2006 niet meer vergoed en kunnen wij de operatie niet betalen. Daarom willen wij iedereen vragen ons te helpen. Als iemand het verdient is Joost het wel.

Joost is een hele bijzondere man met een hart van goud. Een aantal jaar geleden is hij begonnen met het nastreven van zijn droom: Een wezenlijk verschil maken in de maatschappij. Hij heeft een stichting opgezet waardoor inmiddels al honderden mensen geholpen zijn. Iedereen met een hulpvraag wordt door hem geholpen. In het bijzonder richt hij zich op het helpen van jongeren en kinderen. Geld is hierbij onbelangrijk. Joost vindt dat ieder kind geholpen moet worden en niet de dupe mag worden van een tekort aan geld of eeuwige wachtlijsten. Zo is het centrum een safespot voor kinderen, waar kinderen opgevangen worden die in een lastige thuis situatie zitten of te maken hebben met pesten, mishandeling etc. Hij vangt jongeren op en biedt ze een stageplek of dagbesteding aan om te voorkomen dat ze van school gestuurd worden of in de criminaliteit terecht komen. Daarnaast is het een plek waar mensen samenkomen, nieuwe contacten kunnen worden gelegd en waar mensen laagdrempelig om hulp kunnen vragen. Sport wordt hierbij gebruikt als middel. Mensen kunnen sporten tegen een maandelijkse donatie aan de stichting. Jong, oud, valide, minder valide, met of zonder beperking, iedereen is welkom. Het is vooral een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en iedereen zijn of haar eigen overwinning kan behalen, vandaar ook de naam Victory. Van de donaties wordt een groot deel van de huur betaald. De rest doet Joost uit eigen zak en door mensen die zijn vrijwillig voor de stichting inzetten. 

Het is pijnlijk om te zien dat iemand die altijd klaar staat voor anderen zelf zo ontzettend moet lijden. In het ziekenhuis geven ze aan dat zijn door zijn spieren heen moeten opereren omdat ze er anders niet bij kunnen. Dit zorgt voor een ontzettend lang herstel en kan littekenweefsel op zijn spieren veroorzaken. Daarnaast moet hij nog steeds wachten en wordt hij van het kastje naar de muur gestuurd. 

Met een PTED operatie kunnen ze langs alle spieren heen waardoor ze niets beschadigen en hij zou op zeer korte termijn geholpen kunnen worden. Het herstel is kort en de resultaten zijn verbluffend. 

Ik hoop dat jullie/u mij willen helpen om Joost te helpen. Hij verdient het echt. Mijn dankbaarheid is groot.

Uitgelicht