Juan Dekkers photo
Droom van: Juan Dekkers
 • 11 Donaties
 • € 270 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 75 Door: Frans en Annemiek

  Het gaat je absoluut weer lukken. Als topper naar de top!

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Kees Damen

  Hoi Juan, het lukt je nog een keer, succes

  6 maanden geleden
 • € 5 Door: Jerry

  Zet hem op topper!

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Koos

  Succes

  6 maanden geleden

Ik wil die bergtop halen!

Ik wil die bergtop halen! image
Ik, Juan Dekkers heb op 19 jarige leeftijd in 2014 een ongeluk gehad waardoor ik een complete dwarsleasie heb. Ik kan niet meer lopen, maar wil voor de 2e keer de top te halen van de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk bedwingen met een handbike. Niet alleen voor mezelf maar ook voor...leest u aub verder!

Juan en buddy Ad gaan niet alleen handbiken en fietsen voor zichzelf maar ook voor degene, die nog maar net zijn geconfronteerd met een dwarslaesie of amputatie. Met het binnenhalen van sponsorgeld hopen zij o.a. een bijdrage te kunnen geven aan Rijndam Revalidatie centrum die een handbike bij elkaar proberen te fietsen. Zo geven zij deze mensen de gelegenheid tijdens hun revalidatiebehandeling kennis te maken met de handbikesport en met het plezier dat je eraan beleeft.

In totaal 100 handbikers doen op donderdag 16 juni 2016 mee aan de HandbikeBattle in Oostenrijk. Ze gaan de uitdaging aan om de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk te beklimmen op een ligfiets die wordt voortbewogen door armkracht. Tijdens de 20 km lange rit strijden zij tegen teams van andere revalidatiecentra uit o.a. Nederland maar starten ook individueel. De start is op 1287 m en de finish op 2150 m hoogte (Ochsenalm).

Mijn Buddy van 2016 is Ad Gladdines en hij stelt zich hieronder voor en waarom hij mij gaat helpen deze top weer te bereiken.

Hoi allemaal,

Nadat we vorig jaar op het allerlaatste moment besloten om naar Oostenrijk te rijden, om daar Juan aan te gaan moedigen zijn we toch wel in de ban geraakt van de handbike battle.

Diep respect voor alle deelnemers, familie, vrienden en niet te vergeten alle vrijwilligers. Hoe moeilijk ook, ieder met zijn eigen verhaal, voelde het goed om hierbij aanwezig te zijn en al die doorzetters van dichtbij te mogen supporteren.

Het was dan ook een eer toen Juan pas geleden vroeg of ik zijn buddy wilde zijn. Dat betekent dat we samen flink aan de bak moeten om te trainen. Ondanks dat ik altijd vrij sportief ben geweest en een beetje fiets ervaring heb doordat ik 2 jaar geleden 2x de Mont Ventoux beklommen heb voor de stichting ALS zal het toch een enorme indruk gaan maken in allerlei opzicht. Heb er in ieder geval heel veel zin in, en kijk uit om straks tussen al deze winnaars te staan!

Ad Gladdines

Helpt  u mij de 2e keer de top te halen?

Namens Juan Dekkers, Ad Gladdines en hopelijk toekomstige handbikers, hartelijk dank voor uw betrokkenheid en donatie!

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -