Lizzie photo
Droom van: Lizzie
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Borstcorrectie ivm afwijking

Borstcorrectie ivm afwijking image
Ik ben net 21 jaar oud en heb een vormafwijking in allebei mijn borsten waardoor ik het heel moeilijk vindt om mezelf als waardig vrouw te zien. Ik voel me niet jong en vol leven, ik voel me anders, onzeker en ongelukkig. Om de afwijking te corrigeren is een borstlift + implantatie nodig.

Lieve mensen,

Ik ben Lizzie, net 21 jaar oud en sinds dat ik borsten kreeg ben ik hier heel erg onzeker over. Normaal zou je zeggen "dit is iedere vrouw wel" maar bij mij ligt het anders. Ik heb namelijk een vormafwijking in mijn borsten. De onderkant van mijn borst is niet ver genoeg ontwikkeld, dit betekent dat er genoeg klierweefsel is boven de tepel, maar onder de tepel niks zit. Mijn tepels wijzen dan ook richting de vloer. Ze hangen en ik mis de mooie vorm van een onderkant. Ik voel me oud, ik voel me raar, ik voel me anders.

Ik ben hier niet alleen heel erg onzeker over, het is ook lastig om een goed ondersteunde bh te vinden, het lijkt namelijk steeds zo dat mijn tepels onder de bh door willen. Zo moet ik steeds mijn borst uit mijn bh tillen om in positie te leggen.

Mijn leven zou daadwerkelijk veranderen na een borstcorrectie.

Voor geïnteresseerden zou ik graag mijn borsten laten zien, alleen twijfel ik nog om een foto  hier up te loaden. 

Uitgelicht