• 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Annemarie Canninga

    Dromen, geven, delen, krijgen, doen!

    3 jaren geleden

Zuid Zorgt Zelf (Z3)

Zuid Zorgt Zelf (Z3) image
Zuid Zorgt Zelf, kortgezegd Z3, is een initiatief van bewoners van de wijk Oss-Zuid. Het is moeilijk uit te leggen maar we gaan het toch proberen; Door middel van Z3 willen we een platform bieden wat tegelijkertijd professioneel is en laagdrempelig. Op dat platform kunnen buurtbewoners alles delen wat ze maar willen, alles in het teken van meer interactie onder de bewoners zelf. We gaan zelf niet de mensen aansporen, de mensen kunnen bij ons aangeven wat ze willen doen, wij maken de link. Het draaiend houden van dit platform is niet gratis, we moeten het vooral hebben van donaties en enthousiaste bewoners. Met Dream or Donate willen we een spaarpot aanleggen om Z3 uit de rode cijfers te houden.

Z3 is een sociale marktplaats, een platform om mensen bij elkaar te brengen, een plek om elkaar weer te vinden of om gewoon iemand te vinden met dezelfde hobby.

Het is erg moeilijk om uit te leggen wat er allemaal mogelijk is, maar het komt er in feite op neer dat niets onmogelijk is!

Nee heb je, Ja kun je krijgen.

"Is er iemand die wil gaan mountainbiken?" "Kan er iemand helpen met de wasmachine naar boven dragen?" "Geeft er iemand bijles in de buurt?" "Kan ik iemand uit de buurt blij maken met oud speelgoed?" "Waar kan ik terecht met vragen over het opruimen van de buurt?"

Allemaal normale vragen, maar veel mensen blijven ermee zitten omdat het tegenwoordig allemaal zo snel gaat.

Door Z3 te steunen zorgt u ervoor dat de buurt weer de buurt wordt, en niet alleen de plek waar toevallig uw huis staat.

Uitgelicht