• 103 Donaties
 • € 2.510 Ontvangen
 • € 9.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Shirai malawau

  Heel veel sterkte tante sylvia!

  6 maanden geleden
 • € 20 Door: Ruby

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Spil

  Anoniem gedoneerd bij de Spil

  7 maanden geleden
 • € 320 Door: Stella Hooijer

  Van alle mensen van de bingo

  7 maanden geleden

Nu wij allemaal voor Sylvia!

Nu wij allemaal voor Sylvia! image
Help Sylvia haar wens in vervulling te laten gaan! Beste vrienden, collega’s, kennissen en familie van Sylvia Selhorst. Inmiddels zijn vele bekend met de hersenbloeding die zij heeft gehad op 28 januari j.l.. Gevolgd door een 5½ uur durende zware operatie met daarna een herseninfarct en een grote zwelling die zijn opgetreden. Anderhalve week heeft zij in comateuze slaap gelegen als gevolg hiervan. Drie keer 48 uur was het kritiek. De artsen zagen somber in en moesten wij rekening houden met het ergste.

Maar zoals wij haar allemaal kennen is zij een zeer sterke vrouw en vecht keihard om weer te kunnen genieten van haar kinderen en kleinkinderen. 

Sylvia heeft al zeker 20 jaar 1 grote wens. Met haar kinderen naar Euro-Disney. Maar zoals vele weten heeft Sylvia een zwaar leven achter de rug en kampte met fysieke klachten.

Tevens heeft ze 4  kinderen alleen opgevoed en grootgebracht met een inkomen wat onder de inkomensgrens ligt en met hulp van haar familie die heeft bijgedragen waar mogelijk was. Menig mens zou haar leven niet kunnen verdragen maar zij deed het zonder te klagen!

Op latere leeftijd (50+) ging Sylvia nog studeren en behaalde o.a. een MBO-4 diploma om maar aan een betaalde baan te komen.

Helaas zonder succes.

Tot voor haar hersenbloeding werkte ze nog met kleine kinderen bij de Spil in Arnhem Zuid en reed zij jarenlang voor de dierenambulance Arnhem. Buiten de stages om, die ze tijdens haar studie met volle overgave deed. 

Opgesomd: allemaal zorgdiensten waar zij voor “anderen” zorgde.

Maar dit alles leverde het haar niet meer dan “werkervaring” op. Want op Sylvia haar leeftijd (54) neemt geen bedrijf haar meer aan. Hoe hard ze ook haar best deed.

Mensen en dieren helpen zit haar in het bloed. Sylvia staat algemeen bekend dat zij voor iedereen klaar staat zonder er ook maar iets voor terug te vragen.

NU IS ZIJ AAN DE BEURT!

Graag zouden wij een beroep willen doen op iedereen die iets kan missen en wil helpen haar droom, om naar Euro-Disney te gaan met haar gezin, te verwezenlijken.

Dat wanneer zij weer in staat is zich te mogen verplaatsen, wij met zijn allen haar dit kunnen aanbieden. 

Van de donaties die er worden gedaan willen we, behalve haar droom om naar Euro-Disney te gaan, tevens haar lopende schulden, die mede hebben meegedragen aan de stress, die tot haar hersenbloeding hebben geleid, deels aflossen en eventueel haar huis een beetje opknappen.

Dat wanneer zij thuis terugkeert, zij niet opnieuw in alle zorgen zit.

Uiteraard hebben haar kinderen en familie zelf ook geld bij elkaar gedaan. Maar there is only so much we can do. 

Wij hopen dat iedereen die ook maar iets kan missen Sylvia wil helpen en zou willen storten naar draagkracht. 

Elke euro word gewaardeerd !

Wij als haar kinderen en familie willen iedereen alvast heel erg bedanken voor jullie hulp haar droom te verwezenlijken.

 

 

Uitgelicht