Ari al kadiri photo
Droom van: Ari al kadiri
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
23 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    9 maanden geleden

Rechtsbijstand voor iedereen

Rechtsbijstand voor iedereen image
Mijn droom is om een juridisch adviesbureau te beginnen om de onvermogende cliënten bij te staan. Ik zal op basis van vrijwilligerswerk te werk gaan. Ik wil mij inzetten voor de mensen die het nodig hebben.

Momenteel heb ik een juridisch adviesbureau waarbij ik alleen via Internet werk. Ik werk op basis van vrijwilligerswerk. Het enige wat ik betaald krijg zijn de onkosten. Ik wil mijn droom waarmaken en een juridisch advieskantoor beginnen zodat ik meer mensen kan helpen. Mijn cliënten zijn van alle afkomsten en leeftijden, maar zijn vaak mensen met een zeer nihil inkomen.

Ik wil mij richten op mensen op en onder de bijstandsniveau. Mensen kunnen naar een advocaat stappen die door de staat wordt betaald. Echter betaalt men nog altijd een eigen bijdrage. Voor iemand met een bijstandsuitkering is dit bijna onmogelijk. Ik wil mij inzetten voor het goede doel en na het opzetten van de stichting ( deze is  nu in oprichting ) enkel de onkosten vergoed krijgen. Ik ben werkzaam bij een advocatenkantoor.

Het bedrag heb ik nodig voor de huur van een pand inclusief borg, de aanvraag en procedure voor het opzetten van de stichting en apparatuur in het kantoor.

Ik hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en hopelijk heb ik uw interesse gewekt. Ik zou het erg leuk vinden indien u in contact met mij wilt komen en als u vragen hebt.

Uitgelicht