Julia Vischer photo
Droom van: Julia Vischer
 • 18 Donaties
 • € 515 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Bosnië-Herzegovina Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Ciny van Dongen

  Veel plezier

  9 maanden geleden
 • € 20 Door: Ilse & Davy

  Je hebt je doel!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Jeannette Groen

  Succes!!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Carolien

  Mooi doel Julia en ik hoop dat jullie er beiden veel aan hebben. Succes!

  9 maanden geleden

Steun kinderen in Bosnië

Steun kinderen in Bosnië image
Mijn naam is Julia Vischer. Ik studeer momenteel op het Albeda College sport en bewegen en ik leer voor sport- en bewegingscoördinator. Hier volg ik ook het keuzevak Internationale Sport Ontwikkeling en heb ik jullie hulp nodig om mijn droom voor de kinderen te verwerkelijken.

Waarom

De burgeroorlog in voormalig Joegoslavië duurde van 1991 tot 1999, waarbij er conflicten waren tussen de diverse bevolkingsgroepen en voormalige deelrepublieken. Hier zijn tot heden nog sporen van, er liggen bijvoorbeeld nog veel mijnen verstopt in de bergen en rond de grens.

De overheid van het huidige Bosnië-Herzegovina heeft te weinig middelen om schoolgebouwen op te knappen en om lesmateriaal aan te schaffen.

De studenten van het Albeda college gaan dit jaar naar de basisschool in Celebici. Er gaan 300 kinderen naar de school die gebruik maken van 8 klaslokalen.

Organisatie Out of Area

De organisatie Out of Area is ontstaan door een oud militair die in Sarajevo heeft gediend. Hij kwam daar in aanraking met massagraven van kinderen. Hierdoor kwam hij thuis met een post traumatische ervaring, waarop zijn psycholoog adviseerde om hier wat mee te gaan doen om het te verwerken. Op dat moment heeft hij besloten om Out of Area op te zetten, om tot vandaag de dag daar weer kinderen te helpen.

Het project

Het project zal plaatsvinden in week 20 van 2016 en zal ik met een groep klasgenoten naar Bosnië gaan om dit project te realiseren. Via Out of Area zullen wij een gymnastiekzaal, schoolplein opknappen en verschillende sportactiviteiten organiseren voor de kinderen.  

Het ingezamelde geld

Met het geld wat ik inzamel gaan we sportmaterialen kopen voor de kinderen op deze basisschool. Denk hierbij aan laminaat, verf, bouwmateriaal en sportmateriaal.

Wat levert het op?

Veel enthousiaste kinderen, ouders en leerkrachten van de school. Het project zorgt ook voor een nieuwe start voor het bewegingsonderwijs op hun school. 

Door met jouw geld een gymnastiekzaal op te knappen en sportmaterialen te kopen, is het mogelijk om goed bewegingsonderwijs mogelijk te maken.

Het eindresultaat zal ik tonen door foto’s up te loaden van de week.

Elke euro is er één, voel je geroepen en help mee!

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

 • 100%
 • € 1.000 Doel droom
 • -