Marjolein photo
Droom van: Marjolein
 • 102 Donaties
 • € 2.451 Ontvangen
 • € 7.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 24 Door: muriel delvigne

  Succes! en dank voor het deken. Vriendelijke groeten, Muriel

  1 dag geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  Dit jaar geen Kerstkaarten versturen, maar een bijdrage voor jouw kosten in behandelingen en medicijnen.

  3 dagen geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  Van Sint en 2 Pietjes een kleinigheid.

  1 week geleden
 • € 12 Door: Marjolein

  Sterkte en succes. Marjolein Zeist

  2 weken geleden

Hart herstellen, asd sluiten

Hart herstellen, asd sluiten image
Ik heb eigenlijk maar 1 wens...mij beter voelen. Al heel lang heb ik gezondheidsproblemen. In januari 2016 is pas ontdekt waardoor. Ik heb een aangeboren hartafwijking: een gat in mijn hart dat gesloten moest worden. De afwijking heet ASD. Een atriumseptumdefect (ASD) is aangeboren hartafwijking, waarbij er een gaatje zit in het tussenschot van de boezems van het hart. Het beïnvloed mijn hartslag, bloeddruk& zuurstof saturatie. De doorbloeding in mijn hele lichaam niet in orde. Waardoor o.a mijn voeten blauw werden. Deze operatie kan maar enkele plaatsen in Nederland. Aangeboren hart problemen worden maar op een paar plaatsen behandeld. Wachttijd was 4 tot 6 maanden! Omdat mijn gezondheid snel achteruit ging heb ik op advies van mijn arts een operatie in België gehad. Deze heeft ook een brief naar Mensiz gestuurd en gebeld. Mijn verzekering Menzis, (aanvullende dekking 4!) vergoed niet omdat ze geen contract hebben met België (universitair ziekenhuis). Menzis heeft ook geen contracten met ziekenhuizen in Duitsland, Engeland. Totaal kosten operatie 15000 euro.

Hartklachten komen ook bij jonge mensen voor, helaas.Het is zeldzaam maar wordt vaak niet op tijd herkend en correct behandeld. Met alle gevolgen van dien.

Ik zou graag weer leven en wat kunnen doen.In plaats van alleen op bank of bed moeten liggen.Ik kan zonder hulp bijna niks meer zelf en ben overal te moe&benauwd voor.

Altijd gezond geleefd, nooit gerookt/gedronken helaas toch een hart probleem. Na de ingreep en hersteltijd  zal ik volgens de cardioloog 85 % meer energie hebben...kan bijna niet wachtten.

Voeten zijn zo koud dat ik ze niet meer warm krijg zelfs met tijgerbalsem niet...tenen blauwig. Zo ontzettend benauwd. En iedere keer ontstekingen. Verminderd inspanningsvermogen en spierverlies.

Cardioloog vertelde dat mijn hart niet goed meer werkt door het gat en dat het is alsof rioolwater en leidingwater mengen. De pompfunctie ging dagelijks achteruit.

Allerlei risico's op nog meer complicaties.

Lieve Mensen,

Dank jullie wel!
Voor jullie aandacht en de donaties
Weet ik doe zoals altijd mijn best maar ben erg moe en kan daardoor niet persoonlijk contact opnemen. Sorry.
Hoop dat het na de ingreep beter gaat en weer veel leuke dingen kunnen doen.
Bedankt ook voor het delen van de link.

Marjolein
(ps zal binnenkort meer foto's erbij zetten maar dat lukte helaas niet goed)

Update

25-4-2016 Operatie is gelukt, voeten en mijn tenen zijn weer roze.Ademen gaat beter, pijn op de borst is minder.Herstel tijd is ongeveer 6 maanden. Ik sta nog onder controle en medicijnen.

Helaas complicaties gehad en langere ziekenhuisopname, . In nederland had ik nog steeds op de wachtlijst gestaan...en dat met een zuurstofsaturatie die heel erg slecht was...laagste was zelfs 34%.

Menzis wil nog steeds en ondanks medische noodzaak niet betalen voor de operatie en ziekenhuisopname

Voor meer info kun je contact opnemen met:

hartherstelmarjolein@yahoo.com

Uitgelicht