Alexander photo
Droom van: Alexander
  • 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 25.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Erika Elcock

    Leuke doel.

    10 maanden geleden

Landelijke kortingspas

Landelijke kortingspas  image
Hallo lieve mensen, Ik ben een jonge man met een grote ambitie. Het ondernemingsplan staat al in de startblokken klaar om gebruikt te worden maar helaas heb ik nog geen financiële middelen om dit plan tot werkelijkheid te brengen. Help jij mij om dit plan te laten slagen?

Het plan:

Ik ben van plan om een landelijke kortingskaart op te zetten gericht op leuke uitjes. Bij uitjes kan je denken aan pretparken maar ook dat restaurantje waar je zo lekker kan eten bij u om de hoek. Van uiterlijke verzorging tot musea, hotelovernachting en speelparadijs voor kinderen enz. Kort samen gevat; lokale kortingen maar ook landelijk. Meer als 200 kortingen te verzilveren op 1 pas voor 1 vaste prijs. U zit niet vast aan een abonnement.

Door de crisis is alles zo duur geworden en leuke uitjes schieten er vaak bij in. Denk aan dat gezin dat niet zoveel geld heeft of de student die hoge schoolkosten moet betalen. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen een leuke tijd kan hebben. Deze pas is straks met een beetje hulp van u, te koop door heel Nederland in grote winkelketens.

Ik hoop dat u mij de gunfactor geeft en mij helpt dit plan werkelijkheid te maken!!!

Heel erg bedankt voor uw steun,

groetjes Alexander

Uitgelicht