Chrisanty photo
Droom van: Chrisanty
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Droomreis Curacao

Droomreis Curacao image
Naar mijn geboorte-eiland Curacao willen gaan om mijn het graf van mijn oma op te zoeken en mijn tante en vader weer te kunnen zien.

Mijn oma is altijd een spil in het rad geweest met alles. Ze was dan ook een moeder voor mij. In 2011 overleed ze plotseling en raakte ik in een depressie, waar ik langzamerhand aan het uitkrabbelen ben. Mijn opleiding ben ik weer aan het oppakken en de verzorging van mijn zoontje houdt mij op de been. 

Nadat mijn oma overleden is, is de band tussen mij en mijn tante, woonachtig op Curacao, steeds sterker geworden. Alleen ik mis haar zo.. Financiele middelen zijn er helaas niet om elkaar op te zoeken. Dus appen we voortdurend. Alleen wil ik haar zo graag zien en aanraken.. Ook zou ik mijn vader willen zien om of de band weer op te bouwen of hem af te sluiten. Mijn zoontje wordt in april 7 en hij heeft zijn opa nog nooit gezien.

Ik denk dat ik met deze reis, samen met mijn zoontje. enorm veel steun en liefde zou kunnen uitwisselen met mijn tante. Het graf opzoeken van mijn oma en haar woonplek bezoeken. Allemaal dingen waar ik nu nog van droom. en zodoende rust kunnen krijgen wat betreft mijn vader. Het doet pijn om je vader te moeten missen, vooral nu ik mama ben. 

Uitgelicht