Beaudine Prommenschenckel photo
Droom van: Beaudine Prommenschenckel
 • 9 Donaties
 • € 617 Ontvangen
 • € 600 Doel
 • Indonesië Land
Embed

Recente Donaties

 • € 400 Door: mama

  Miem, lieve schat, Geweldig wat je gaat ondernemen in Indonesië...super! Ik heb zo veel bewondering voor je!! Ondanks dat je zo moet blokken voor je studie, ga je dit toch maar even doen... Na het vrijwilligerswerk van een maand, ga je ook nog op zoek naar je roots.., wil je zo graag weten waar "opa en opa vd. loempia's "(zoals jullie ze noemden) zijn geboren.., waar ze hebben gewoond, etc.. Enne...dat ga je dan doen helemaal in je eentje... En dan ook nog deze actie voor st. Haarwensen.., alleen ,wil dat helaas niet zo vlotten..en je hebt nog maar 43 dgn. te gaan..Maarrr..bij deze, maak ik dat nu voor je af.. Ik ben al een heel poosje voor je aan het sparen.. ong.10 euro per week van het boodschappengeld.. lijkt schraal...maarr..het is gelukt..dus.. ERAF MET DIE VLECHT !!!! Schattie...heeeel veel succes met alles wat je gaat doen...zet'm op..en...doe alsjeblieft voorzichtig..!!! Ik hou van je...xxxxx Mam

  3 jaren geleden
 • € 30 Door: Alma en Wilma

  Bibiche heeft de mooie leeftijd van 30 bereikt. Het lijkt ons dus leuk om 30 euro naar het goede doel te storten. Nu al trots op wat je gaat ondernemen Liefs Alma en Wilma

  3 jaren geleden
 • € 17 Door: Opbrengst verjaardagspotje

  Op mijn verjaardag een potje laten rondgaan voor je sponsoractie. Iedereen is erg enthousiast over je geweldige sponsoractie, ga zo door!

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Ineke Wolff

  Lieve Beaudine, Van Robin gehoord dat je dit gaat ondernemen. Wij zijn erg trots op jou , veel plezier, and take care of yourself. Love, Uncle Bob, Ineke, Robin and Mike, and Nick.

  3 jaren geleden

Vlecht er af voor Indonesie

Vlecht er af voor Indonesie image
Bij een bedrag van 600 euro of meer doneer ik mijn vlecht (30 cm) aan Stichting Haarwensen en gaat het gedoneerde geld naar de projectkosten van Indonesi� waar ik komende zomer naartoe ga om vrijwilligerswerk te doen. Help jij mij mee om deze mensen en kinderen te kunnen helpen?

Mijn naam is Beaudine.

Ik studeer medische beeldvorming (MBRT) aan hogeschool Inholland Haarlem. Mijn droom is om mijn vlecht te doneren aan stichting haarwensen en het opgehaalde geld gebruiken voor mijn vrijwilligerswerk in Indonesië komende zomer.

stichting haarwensen helpt kinderen die als gevolg van een medische behandeling andere oorzaak kaal zijn geworden. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. 

Stichting haarwensen zorgt er voor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Het vrijwilligerswerk wat ik komende zomer ga doen vindt plaats op Java. Ik ga mee met stichting COP-indonesie. 

Het project wat zij hebben opgezet is bedoeld om de plattelandsbevolking in de binnenlanden van Indonesië (Oost-Java) een helpende hand te bieden. Samen met de dorpsbevolking ontwerpen de studenten een programma om het dorp waarin ze verblijven te verbeteren. COP streeft ernaar op de projecten binnen 4 weken af en op de kaart te zetten.

Hier een aantal voorbeelden van ontwikkelingshulp die zij bieden:

 • Het geven van lessen op basisscholen.
 • Opbouwen en verbeteren van openbare  voorzieningen zoals:
  • Badhuizen
  • Bruggen
  • Schoolgebouwen
 • Afvalprogramma’s ontwerpen.
 • Het geven van adviezen omtrent hygiëne.

Dit zijn hele mooie projecten. Helaas is het wel zo dat alles door de studenten zelf bekostigd moet worden (vliegtickets, kosten voor inwoning, eten en drinken en geld voor het project). Om deze reden ben ik op zoek naar mensen die mij met een (klein)bedrag willen sponsoren. Het sponsorbedrag wordt gebruikt voor de projectkosten. 

Van deze projectkosten worden materialen gekocht voor bijv. de opbouw van scholen e.d. 

Wanneer ik in Indonesië ben zal ik een reisblog bijhouden zodat iedereen kan zien waar het geld naartoe is gegaan.

 Wil jij mij en de mensen uit Indonesië helpen?

Door mij te sponseren maak je tevens kans op een workshop bij Stephanie Visage! lees hieonder de actievoorwaarden:

DONEER & WIN een GRATIS MAKE-UP WORKSHOP naar keuze! Stephanie Visagie geeft er 3 weg! (Een workshop is vanaf 2 tot max. 5 personen en duurt 2,5 uur, inclusief gebruik van professionele make-up producten en kwasten + drankjes en wat lekkers!) Project "VLECHT ERAF VOOR INDONESIE"  Help Rapunzel dmv donaties om haar dromen waar te maken! Lees voor info en donaties op onderstaande link! BELANGRIJK: Vermeld daarbij "Stephanie Visagie" in het laatste tekstvakje (bericht). Succes! www.stephanievisagie.nl

Uitgelicht
Help Hayli image

Help Hayli

 • 95%
 • € 20.000 Doel droom
 • -