Lambert Bax photo
Droom van: Lambert Bax
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Vrijwilligerswerk Kaapstad

Vrijwilligerswerk Kaapstad image
Vrijwilligerswerk Kaapstad. Begin april vertrek ik naar Zuid-Afrika om daar deel te nemen aan een vrijwilligersproject in de townships. Help mij deze droom werkelijkheid te maken!

Vanaf april ga ik voor 10 weken vrijwilligerswerk doen in de townships van Kaapstad. Tijdens deze periode zal ik met kinderen tussen de 4 en 12 jaar sport en spel activiteiten doen. Deze kinderen hebben een onstabiele thuissituatie en worden door middel van dit project hier zo lang mogelijk weggehouden. Het doen van sport en spel activiteiten zorgt ervoor dat ze weer even kind kunnen zijn maar ook dat ze leren hoe je met elkaar omgaat. Naast de sportieve werkzaamheden zal ik lokale leraren gaan ondersteunen in de klas. Vijf dagen per week ga ik hiermee bezig. 

Activitity International maakt het voor mij mogelijk om vrijwilligerswerk te gaan doen. Deze organisatie begeleidt vrijwilligers voor, tijdens en na de projecten.

Helaas is vrijwilligerswerk doen niet gratis en hangt hier een aardig prijskaartje aan. Daarom wil ik jullie via deze pagina vragen om mij te helpen mijn droom waar te maken. Ik ben van mening dat ik door middel van dit project echt iets kan betekenen voor de kinderen in de townships van Kaapstad. Naast het standaard bedrag voor de reis worden we door de ontwikkelingsorganisaties uitgedaagd om extra geld bij elkaar te brengen om zo bijvoorbeeld een bal en hesjes voor de kinderen aan te kunnen schaffen.

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van mijn ervaringen en werkzaamheden!

Alle kleine beetjes helpen!!

Alvast ongelofelijk veel bedankt voor jullie hulp! :)

Lambert

Uitgelicht
Reisje naar Mars image

Reisje naar Mars

  • 158%
  • € 36 Doel droom
  • -