Laila Rustveld photo
Droom van: Laila Rustveld
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.600 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

reis naar saba.

reis naar saba. image
Mijn naam is Laila. Ik ben 23 jaar oud. Ik ben moeder van een dochter van 4. In het dagelijks leven volg ik een opleiding pedagogisch medewerker jeugdzorg en inspireer graag ik graag mensen om gezonder te leven. Graag wil ik met mijn dochter op vakantie omdat ik in juni zal afstuderen. Ik zit in een vervelende financiële situatie maar wil toch vieren met mijn dochter dat ik geslaagd ben!

Ik ben een student en verzorg een kind. Ik ben jong en heb hele hoge schulden! Het is niet makkelijk om als student om daarnaast oook nog moeder te zijn. Ik blijf door vechten om me dochter een betere toekomst te geven.

In juni zal ik mijn diploma ontvangen en mij medestudenten gaan 2 weken op vakantie om het te vieren. Ze willen graag dat ik mee ga maar ik heb het geld niet om een ticket te betalen voor mij en mijn dochter. Mijn mede studenten betalen zelf ook voor hun ticket en leggen bij wat ze kunnen missen.

Daarom vraag ik jullie om hulo om mij en mijn dochter even uit de nare situatie te halen en even laten  genieten van het leven en even weg van de stress!!

 

Uitgelicht