• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 25.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

"Ongeneeslijk Levend"

"Ongeneeslijk Levend"  image
Stichting DateCare is een jonge stichting, ontstaan in oktober 2015. De stichting heeft als doel het samenbrengen van alleenstaande ongeneeslijk zieke en chronisch zieke mensen met de wil om vol in het leven te staan met alles wat daarbij hoort. Dus ook het aangaan van een liefdesrelatie. De stichting wil zoveel mogelijk mensen een platform bieden die zich op dit moment bezwaard voelen om op een normale datingsite te gaan of op een normale manier contact te leggen. Dit alles om de eenzaamheid onder de doelgroep te verkleinen.

Het eerste project van de stichting heet "Ongeneeslijk Levend" en behelst het ontwikkelen van een datingsite speciaal voor onze doelgroep. De stichting heeft geen winstoogmerk en de site zal volledig gefinancierd worden door fondsen en donaties.

Naast het ontwikkelen van de datingsite hebben we ook de zogenaamde kantoorkosten. Deze kosten proberen we zo laag mogelijk te houden maar ze zijn er wel. Al met al hebben we een flink bedrag nodig om ons project te realiseren. Doneert u mee?

Heeft u vragen over ons project of wilt u onze stichting onder de aandacht brengen bij uw netwerk mail dan naar:

contact@datecare.nl t.a.v. Martine Mell

Uitgelicht