Sven Slop photo
Droom van: Sven Slop
 • 13 Donaties
 • € 191 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: ceel roseboom

  maak er een mooie ervaring van.

  9 maanden geleden
 • € 50 Door: Peter en Linda Achterberg

  Heel veel succes en vooral veel plezier in Madrid

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: jan versteeg

  Laat ze een poepie ruiken! Zet em op!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Tommy

  AUB;

  9 maanden geleden

FC Utrecht richting Madrid!

Wat gaan we doen?

Wij gaan in de meivakantie met twee teams van FC Utrecht, de onder 12 en de Onder 11, een paar dagen op trainingskamp naar Spanje! Daar mogen we oefenwedstrijden spelen tegen twee clubs die over de hele wereld bekend zijn! Atletico Madrid en Real Madrid! Kent u die clubs? Daarnaast krijgen we ook een rondleiding in de stadions van deze clubs! Gaaf hé?

Waarom gaan we?

Buiten het feit dat het natuurlijk een super leuk teamuitje is, gaan we ook naar Spanje om te leren. De wedstrijden die we mogen spelen tegen grote Europese topclubs zullen heel leerzaam zijn, want zulke grote clubs zullen ongetwijfeld ook héle goede voetballers hebben!!

Waarom gaan we geld inzamelen?

Om deze prachtige trip naar Spanje te kunnen maken hebben we natuurlijk centjes nodig. Veel centjes! We trekken zelf ook onze spaarpot leeg, maar daar hebben we niet genoeg aan. Want we moeten natuurlijk het vervoer betalen, de overnachtingen en we hebben veel geld nodig voor lekker Spaans eten. We kunnen uw hulp dus goed gebruiken!

Hoe gaan we dat doen?

Bij FC Utrecht gaan we een aantal leuke inzamelingsacties houden. We gaan bijvoorbeeld vragen of we een heitje voor een karweitje mogen doen bij de echte profs van het eerste elftal. We gaan cupcakes bakken, we hebben een stroopwafelactie en we gaan geld inzamelen met een circuittraining. Op deze training (donderdag 3 maart) kunnen wij op verschillende onderdelen punten scoren met onze voetbaltechniek. 

Wilt u ons helpen?

Wilt u ons helpen met het inzamelen van geld voor onze droomtrip naar Spanje? U kunt ons helpen door te doneren via Dream of Donate. Wij zijn blij met alle kleine beetjes! Ook bent u van harte welkom om ons aan te moedigen tijdens de circuittraining op 3 maart van 17.00 - 18.45 uur op Sportcomplex Zoudenbalch!

Uitgelicht