Daphne Geniet photo
Droom van: Daphne Geniet
 • 29 Donaties
 • € 1.028 Ontvangen
 • € 1.028 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: lindy

  ~ hartje ~

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: conny van tpad

  heel veel succes ik ga ronddelen

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Rheja

  Wij hopen echt dat jullie het voor elkaar krijgen en dat het een geweldige reis wordt ! Liefs Jap en Rhea

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Bull terrier

  veel liefs

  8 maanden geleden

Vervul Sjaaks Laatste Wens

Lieve lieve vrienden en familie en allen die willen helpen, mijn vader heeft een laatste wens. Het lijkt me fantastisch als we deze met zijn allen voor hem kunnen verwezenlijken. Hij is al jaren ongeneeslijk ziek en we weten niet hoeveel tijd hij nog heeft. Momenteel is alles stabiel, maar volgens de artsen kan een ontsteking, griep of verkoudheid hem al fataal worden. Eigenlijk was het zijn laatste wens om nog een keer naar zijn geboorteland Indonesië te gaan. Maar omdat Sjaak 24 uur per dag kunstmatige zuurstoftoevoer nodig heeft en de leverancier geen zuurstof levert in Indonesië, is dit helaas niet mogelijk. Daarnaast laat zijn lichamelijke conditie het niet meer toe om een dergelijke intensieve reis te maken.

Wat is zijn laatste wens?

Sjaak zou dolgraag nog - voor het eerst in zijn leven - een cruise maken, samen met zijn echtgenote Ans. Omdat ze dit zelf niet kunnen betalen, hoop ik zijn droom via deze weg voor hem te realiseren. 

Nou is mijn idee om een bedrag van € 2222,00 in te zamelen. Met dit bedrag kunnen we voor hun beiden een geheel verzorgde sprookjesactige Rijn of Moezel Cruise van 7 of 10 dagen boeken via de Feenstra Rijnlijn of De Zonnebloem. Ook is er dan nog ruimte voor een zakcentje voor onderweg en de reiskosten Maastricht (waar ze wonen) - Arnhem (vertrekplaats cruise) en v.v.

Ik gun het ze zo om nog een laatste keer met zijn tweetjes te genieten van een prachtige reis. Voor mij zijn het twee engelen, die altijd klaar stonden om anderen te helpen en alles (en meer) hebben gegeven tijdens dit leven. 

Laten we ze met dit geschenk in het zonnetje zetten!

Onze dank is oneindig.

Veel liefs,

Daphne

PS Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan gerust een mailtje op daphnegeniet@gmail.com :)

------------------------------------------------------------------------

UPDATE 6 APRIL 2016

We hebben nu al 33% van het doelbedrag opgehaald, wow! Iedereen ontzettend bedankt voor het doneren, delen en meedenken, helemaal geweldig....we zijn er stil van. 

Momenteel gaat de gezondheid van Sjaak hard achteruit. We hebben daarom besloten dat we de 6-daagse vaarreis naar Duitsland van De Zonnebloem gaan boeken. Deze is voorzien van alle gemakken en medische begeleiding, zodat Sjaak en Ans met een gerust hart kunnen genieten van hun reis.

Het doelbedrag is hiermee ook veranderd: 

2 x Vaarreis à € 590,00 incl. administratiekosten van De Zonnebloem = € 1193,00

2 x Vervoer Maastricht - Arnhem en v.v. à € 70,00 = € 140,00

Zakgeld voor 6 dagen = € 200

Fee Dream or Donate à 5% = € 77,00

ONS NIEUWE DOELBEDRAG: € 1610,00

Ook hebben we nu een einddatum aan onze droom gegeven, en wel 6 juni 2016, aangezien we rond die datum bericht ontvangen van De Zonnebloem over onze reisaanvraag en daarna overgaan tot betaling van de reis. 

Meer info over deze vaarreis van De Zonnebloem vind je hier: https://www.zonnebloem.nl/vakanties/rondreizen/vaarvakanties/mps-de-zonnebloem/6-daagse-vaarvakantie-met-mps-de-zonnebloem-door-duitsland-alle-leeftijden-2016

Nogmaals ontzettend bedankt voor ieders steun!

Veel liefs,

Daphne 

------------------------------------------------------------------------

UPDATE: 28 APRIL 2016

Lieve, lieve mensen,

Mijn vader is momenteel herstellende van een longontsteking. Ook heeft hij veel pijn en blijkt zijn gezondheid kwetsbaarder dan we dachten. Daarnaast is hij geestelijk eigenlijk ook zo goed als klaar om "naar huis" te gaan.

Dit verandert één en ander voor ons. Gezien zijn kwetsbare lichamelijke gesteldheid is het onverantwoord om hem nog een vaarreis te laten maken. Deze zal veel te intensief voor hem zijn. Daarnaast geeft De Zonnebloem aan, dat er geen zekerheid is dat er op korte termijn een plekje voor hem en Ans vrij zal komen (de vaarreizen zijn al tot en met oktober volgeboekt). 

Dit alles bij elkaar heeft ons doen besluiten om uit te kijken naar andere mogelijkheden. Hiermee sluit ik ook deze droom op Dream or Donate af. Mijn vader heeft namelijk nog één andere bijzondere laatste wens, die we op zeer korte termijn zouden kunnen uitvoeren met het bedrag dat reeds is gedoneerd. 

We willen iedereen vanuit het diepst van onze ziel bedanken voor zijn bijdrage, voor het delen en liken van zijn wens, en voor jullie medeleven. Dit betekent ontzettend veel voor ons!! Alles bij elkaar was het voor mijn vader en Ans een enorm hartverwarmend geschenk waar ze niet van hadden durven dromen.

Nogmaals: DANK DANK DANK!!!

Een verslag van de uitvoering van zijn laatste wens volgt binnenkort. 

Veel liefs,

Daphne

--------------------------------------------------------------------------

UPDATE 28 MEI 2016 

Vorig weekend is mijn vaders' laatste wens vervuld. Het was zijn liefste wens om nog één keer in dit leven met zijn voltallige gezin samen te zijn. Het is een wens die al jaren in zijn hart leeft, maar tot op heden niet vervuld kon worden, vanwege de meest uiteenlopende familieperikelen.

Eigenlijk was deze wens hem nog véél liever dan de vaarreis, waarvoor ik in eerste instantie deze crowdfundingsactie was gestart. Vanwege zijn verslechterde lichamelijke conditie is deze vaarreis echter geen optie meer. Nu heb ik van het opgehaalde bedrag een familieweekendje georganiseerd voor 14 personen, zodat we een gedenkwaardig en bijzonder laatste Samen Zijn mogen beleven met elkaar. Het is wonderlijk genoeg gelukt om iedereen samen te brengen!

Mijn vader heeft ontzettend genoten van het laatste samen zijn met ons allen. Na afloop was hij wel helemaal uitgeteld, maar dat boeit hem niet meer. Hij wil gewoon overal zoveel mogelijk van genieten nu hij hier nog is.

Ik ben blij dat de onenigheden in de familie opzij gezet konden worden uit liefde voor hem en zijn laatste wens. Ik voel me dankbaar voor de lieve donateurs die dit mede mogelijk gemaakt hebben. 

Speciaal voor hen hebben we dit Speciale Bedankje opgenomen: https://www.youtube.com/watch?v=BfZe5BWemPM

Dank jullie wel, namens ons allen ♥♥♥♥♥♥

Uitgelicht