Willemijn Kemp photo
Droom van: Willemijn Kemp
 • 54 Donaties
 • € 903 Ontvangen
 • € 750 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 45 Door: 3entjes Lxmbrg

  Had het kranten knipsel bij Oma zien hangen.

  3 jaren geleden
 • € 10 Door: Eline

  Zonde! Maar je maakt er veel mensen weer blij mee! :-)

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  3 jaren geleden
 • € 5 Door: Miriam

  Leuke actie Willemijn en een leuk artikel in het AD vandaag!

  3 jaren geleden

Vlechten eraf voor Malawi

Vlechten eraf voor Malawi image
Wij zijn twee zussen met prachtige lange haren. Wij willen ons haar schenken aan twee goede doelen. Namelijk Stichting Haarwensen die van onze mooie lange haren hele mooie pruiken gaan maken en het geld dat we met deze actie willen ophalen aan het World Servants project in Malawi waar onze moeder met heel veel andere bekenden in oktober 2014 aan klaslokalen, lerarenwoningen en latrines gaat bouwen.

Stichting Haarwensen is een stichting voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Van al het gedoneerde haar geeft Stichting Haarwensen kosteloos een pruik of haarwerk aan kinderen. Wij hebben lang gespaard en zijn erg blij met onze lange haren. Toch hebben wij besloten om ons mooie lange haar af te staan aan deze stichting!

http://www.haarwensen.nl 

Het project in Malawi is erg belangrijk voor de mensen daar. De gemeenschap is niet in staat om voor redelijke voorzieningen te zorgen. De huidige school heeft twee kleine lokaaltjes en de niet afgebouwde woning voor de leerkracht is geen ‘lokkertje’ om hier te komen werken. Gelukkig heeft een lid van het parlement (MP) ervoor gezorgd dat er twee degelijke klaslokalen gebouw kunnen worden. Dit is al een behoorlijke verbetering voor de tweehonderd kinderen van klas een en twee die er nu les krijgen van twee leerkrachten. De latrines zijn donkere hokjes met een gat in de grond. Er zijn geen schoolbankjes en de kinderen zitten daarom opeengepakt op boomstammen of op de grond.

http://www.worldservants.nl/MA414

Wij willen graag onze moeder geld schenken om dit prachtige project te realiseren. Want zonder geld is er geen reis en kunnen er geen materialen gekocht worden. En zonder materiaal kun je niet bouwen dus de donaties zijn van harte welkom!

Alvast bedankt voor uw steun!

 

 

Uitgelicht