Alma Bosman photo
Droom van: Alma Bosman
 • 81 Donaties
 • € 1.435 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
71 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Peggy en Nicole

  Lieve Alma, Wij hopen echt met heel ons hart dat je het geld bij elkaar krijgt, want we weten hoe belangrijk dit voor je is. Jij staat altijd voor mij klaar, met deze kleine donatie willen wij een klein beetje terug doen. Love you meisje xxx Peg en Nic

  3 dagen geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Sterkte!

  7 dagen geleden
 • € 10 Door: Marjon van Beek

  Ik heb al meer over je gelezen. Ik vind je een zeer moedig persoon. Natuurlijk doneren we aan je. Dirk en Marjon

  7 dagen geleden
 • € 10 Door: Vera hijink

  Lieve Alma, Ook vanuit mij een kleine bijdrage. wens je heel veel succes met je actie!! Liefs Vera

  3 weken geleden

Vluchten voor Vuurwerk

Vluchten voor Vuurwerk image
Ik weet dat ik heel veel vraag, en misschien denkt u waarom nu al. Het is toch nog lang niet Oud en Nieuw, Nee dat klopt, maar het heeft een reden. IK moet al delen aanbetalen, daarom ik er nu al mee begin. Al vind ik het een moeilijke stap. Moet hem nemen heb geen keuze. Ik moet vluchten voor mijn lichamelijke veiligheid, Naar een zorghotel, wat zoveel mogelijk beschut ligt tav vuurwerk

Lieve mensen,

 

Ik weet dat ik heel veel vraag, en misschien denkt u waarom nu al.

Het is toch nog lang niet Oud en Nieuw, Nee dat klopt, maar het heeft een reden.

IK moet al delen aanbetalen, daarom ik er nu al mee begin. Al vind ik het een moeilijke stap. Moet hem nemen heb geen keuze.

 

Oud en Nieuw voor velen een feest, voor velen ook niet. Als we aan Oud en Nieuw denken, denken we aan goede en lekkere Oliebollen, Of appelflappen. Gezelligheid, champagne, Samenzijn, en Vuurwerk. Dat laatste is voor mij en velen met mij een Groot probleem in Nederland.

De knallen, brengen zoveel trillingen met zich mee, dat ik compleet verkramp. Zo erg tot ik geen lucht meer krijg en dreig te stikken. En er eigenlijk meteen medisch personeel klaar moet staan.

Elk jaar kon ik terecht op ECR Groot Stokkert een Zorg hotel in Wapenveld, Helaas word dit niet vergoed, vanuit het ziekenfonds, of vanuit een PGB. Toch zou ik hier heel graag dit jaar ook weer heen gaan.

En daar loop ik nu vast. Het verblijf is niet goedkoop zoals u ziet.

En kan ik het nu ook niet meer zelf bekostigen, en hoop dat u mij kunt helpen. Al is het maar één euro. Daarnaast ben ik niet alleen met dit probleem er zijn er helaas vele met mij.

 

Ik heb in 2010 meegewerkt aan het programma Je Zal Het Maar Hebben, daar waren de aanvallen nog mild, we zijn nu 5 jaar verder. Er is voor mij helaas ook veel veranderd.

Ik blijf ook liever thuis, vier het met vrienden samen. Maar voor mijn veiligheid niet haalbaar.

 

Ik hoop echt dat u mij kunt helpen? Ik ben niet tegen vuurwerk, echt niet! Het hoort er immers bij,

Ik wil niet dat daar misverstanden over ontstaan.
U mag het bericht ook van mij delen, en misschien kunt u mij in contact brengen met vuurwerk leveranciers. Alle beetjes kunnen mij helpen. Ik hoop hiermee ook aandacht te kunnen vragen, voor niet alleen mij, maar ook andere mensen die door hun ziekte moeten vluchten voor het vuurwerk.

 

U zou mij ontzettend helpen,

Mijn dank is groot

 

Warme groet

Alma

Uitgelicht
Racen in een Mazda image

Racen in een Mazda

 • 47%
 • € 6.000 Doel droom
 • 66 dagen te gaan