• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 21.000 Doel
  • Nederland Land
80 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Silas: Een manusje van alles

Silas: Een manusje van alles image
Het is de bedoeling dat ik een manusje van alles wordt! Dit houdt in dat ik een Autisme Hulphond, een Diabetic Alert Dog en een Psychische Problematiek Hulphond moet gaan worden. Bij de ziektekostenverzekeraars worden alleen de ADL Hulphond en de Blindengeleidenhulphond vergoed. Het wordt dus nog een hele karwei voor ons om dit bedrag bij elkaar te crowdfunden!!! Zelf zijn wij ook van plan om een steentje bij te dragen, door bijvoorbeeld lege flessen op te halen en dit in te leveren voor dit goede doel, een flessenbonactie houden bij verschillende winkels en we gaan doppen verzamelen voor Stichting Bultersmekke.nl, zodat hier weer genoeg mee wordt opgehaald om mijzelf als hulphond op te laten leiden. Helpen jullie mee om deze crowdfunding tot een succes te brengen!

Hieronder een korte beschrijving waar dit allemaal voor dient te gebeuren:

Wat is een assistentiehond?

Assistentiehonden vergroten de wereld van mensen met een beperking. Deze speciale honden worden getraind om mensen te assisteren bij allerlei handelingen in het dagelijks leven. Zo bieden ze houvast, zelfvertrouwen en zelfstandigheid aan volwassenen en kinderen.

Over Stichting BultersMekke.

Niet iedereen krijgt via de zorgverzekeraar een assistentiehond toegewezen. Stichting BultersMekke helpt om dit toch mogelijk te maken. Meer informatie over de Stichting vindt je op www.bultersmekke.nl.

Uitgelicht