Jitske Versluis photo
Droom van: Jitske Versluis
 • 1 Donaties
 • € 5 Ontvangen
 • € 600 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Nienke

  Origineer idee jits ;) succes xxxxx

  9 maanden geleden

Cios in Frankrijk

Wellicht heeft u er al eens over gehoord, gelezen of heeft u een reportage op televisie gezien: Mensen - voornamelijk kinderen - met een stofwisselingsziekte. Voor 10 gezinnen met kinderen met een stofwisselingsziekte gaan wij een gratis onbezorgde vakantieweek organiseren in Frankrijk!

Wie zijn wij? En wat gaan we doen?

Ik ben Jitske versluis en ik studeer aan CIOS in Arnhem in het derde jaar van de stream bewegingsagogie. Dit betekent dat ik veel in de weer ben met kinderen en volwassenen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking. ik probeer 600 euro bij elkaar te krijgen om deze gezinnen een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Graag willen wij, studenten van Rijn IJssel CIOS Arnhem - de kinderen en hun familie van een onvergetelijke vakantieweek laten genieten. Wij zitten in het 3de en 4de jaar van CIOS Arnhem. In het kader hiervan hebben wij als project: het organiseren en uitvoeren van een onvergetelijke vakantie in Frankrijk voor kinderen met een stofwisselingsziekte en hun families. Deze vakantie vindt plaats in het vakantiepark www.Domaine-Lou-Peyrol.com.

Hoe kunt u ons helpen?

Voor het organiseren van een week vakantie - zeker een dergelijke week waarin veel begeleiding nodig is - is veel geld nodig. Daarom zijn we blij met elke vorm van sponsoring die u ons kunt geven.

Wij zijn uiteraard dringend op zoek naar sponsoren die ons financieel kunnen steunen. Wij hebben namelijk geld nodig voor eten, drinken, benzine, etc.

Van het geld kunnen we o.a. goederen kopen en activiteiten organiseren om er zo een onvergetelijke week van te maken.

Neem ook een kijkje op

dit is niet het eerste jaar dat er vakanties worden georganiseerd voor vooral kinderen met een stofwisselingsziekte. kijk voor meer informatie op www.ciosinfrankrijk.com

Uitgelicht
Racen in een Mazda image

Racen in een Mazda

 • 47%
 • € 6.000 Doel droom
 • 22 dagen te gaan