Debbie Mulder photo
Droom van: Debbie Mulder
 • 3 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Minke (d-mama)

  Lieve Debbie (en man), Als d-mama heb ik je verhaal vanaf het begin gevolgd. Je kwam als zwangere aanstaande moeder bij de d-mama's, je was een trouwe lezer wilde alles weten over onze d-kindjes. Je was helemaal voorbereid op de komst van jullie mooie Daan. En daar was hij, wat een kanjer! Zo ontzettend verdrietig dat jullie hem moeten missen. En dat jullie daarnaast vele (gezondheids)tegenslagen moeten doorstaan. De rust is jullie zo gegund en hoop echt dat dit jullie tegemoed gaat komen!! Liefs Minke

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Willemijn

  Ik ken jullie niet persoonlijk, maar volg je al een tijdje op IG en op je blog. Jullie is rust en vooral heel véél geluk meer dan verdiend. Ik hoop dat ik zo een beetje hieraan kan bijdragen.

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Je kent me niet maar ik gun jullie een nieuwe start ik heb je blog gelezen en ben er van onder de in druk hopelijk snel een andere plek en wie weet nog een kindje

  8 maanden geleden

Een nieuw hoofdstuk

Onze echte droom kunnen we niet met geld verwezenlijken, want dat is de wens voor een broertje of zusje voor ons vlinderkindje Daan. Toch is er nog een andere wens een nieuwe woning.

Een nieuw hoofdstuk in ons leven

Al jaren hebben ik en mijn man een kinderwens. Deze kwam uit door het medische traject vanuit het ziekenhuis. Dolgelukkig zwanger, maar de zwangerschap verliep niet zoals gehoopt.

Onze zoon is geboren met een ernstige hartafwijking, klompvoetjes en het syndroom van down. Een bewuste keuze van ons. Helaas mocht hij maar 4 maanden oud worden.

Sinds zijn overlijden vind ik in huis niet meer de rust die ik zo nodig heb. Rust om een nieuw begin te maken. Want nog altijd hebben we die kinderwens, maar het lijkt maar niet te lukken.

Inmiddels 2 x na het overlijden zwanger geraakt, maar uitgelopen op een miskraam. De onrust voel ik alleen thuis, thuis waar onze zoon in mijn armen overleed.

Paniek als er een ambulance in de straat is. Altijd hartkloppingen voelen wanneer je in huis bent. Hoelang kan je zoiets aan.

 

Graag willen we een nieuwe start maken in een nieuw eigen huis. Maar het geld ontbreekt om in te kunnen leggen naast de hypotheek die we kunnen krijgen.

We sparen hier hard voor, maar kunnen jullie hulp wel een beetje gebruiken.

Uitgelicht
Reclamespot Basisinkomen image

Reclamespot Basisinkomen

 • 0%
 • € 25.000 Doel droom
 • -