• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 6.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Summerschool aan Cambridge

Summerschool aan Cambridge image
Studeren in de zomer? Sommige studenten zullen hier niet op zitten te wachten.. maar van mij is het een droom! In de zomer van 2016 wil ik vier weken lang deelnemen aan de Summerschool van de University of Cambridge. Jaarlijks komen hier circa 1.000 studenten van over de hele wereld samen om te studeren én genieten van deze prachtige omgeving. Wil jij mij helpen mijn droom te realiseren?

In de zomer van 2016 wil ik van 3 tot 30 juli een Summerschool volgen aan de mooie Universiteit van Cambridge. Maar.. zoals je misschien weet is studeren aan Cambridge een beetje prijzig. Daarom heb ik jouw hulp nodig!

Om toegelaten te worden aan Cambridge is een bepaald niveau vereist in de Engelse taal. Vorig jaar heb ik daarom een assessment laten afnemen en deze behaald. Dit betekent dat ik aan alle eisen voor deze Summerschool voldoe behalve.. het inschrijfgeld! Dit is namelijk niet niks: 6.000 voor vier weken studeren inclusief eten/drinken en overnachting. Dit bedrag hoop ik via deze crowdfundactie te realiseren en het zou onwijs tof zijn als ook jij daaraan wilt bijdragen.

Uiteraard wil ik graag iets teruggeven aan iedereen die doneert. Daarom zijn er verschillende 'tegenprestaties' bedacht voor alle donateurs. Zo vindt er aansluitend aan deze Crowdfuntcampagne een slotevenement plaats genaamd: De Artiest Van Mijn Geluk*.

Doneren kan vanaf 5,-. Iedereen die doneert krijgt van ons een Happy Card, met liefde gemaakt door Marcella Hartjes. Ook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Crowdfunding-Sven-990720811021360/?ref=bookmarks hier delen wij de laatste nieuwtjes, inspirerende filmpjes over geluk en posts over de voortgang van dit project. Ook zal ik hier mijn ervaringen delen wanneer ik in Cambridge ben.

Acties:
5,- = Happy Card
29,95 (voor studenten 14,95) = toegang evenement*

*Aansluitend aan de Crowdcampagne wordt er een Crowdfundevenement georganiseerd genaamd: De Artiest Van Mijn Geluk. 

Op deze speciale avond maak je kennis met vier inzichten uit de Westerse- en Oosterse filosofie die leiden tot een gelukkig én succesvol leven, ben ik openhartig over mijn eigen ervaringen op het pad van geluk én trek ik alles uit de kast zodat ook jij, een artiest wordt van je eigen geluk. Lach, geniet en laat je inspireren!

Wil jij de geheimen van een gelukkig leven ontdekken én Sven helpen bij het realiseren van zijn droom? Wordt dan donateur!

Uitgelicht